Σας παρουσιάσαμε τις προηγούμενες ημέρες το εκπληκτικό patch του ProGamerz.gr για το PES 2016. Ο όγκος δουλειάς που έκαναν οι modders είναι εντυπωσιακός, αλλά εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ποιότητα της.

Σήμερα, οι δημιουργοί του patch και πιο συγκεκριμένα ο γνωστός και ως “Μητσάρας” του forum του ProGamerz, μας μιλούν για αυτό, αλλά και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

ira_2

Διαβάστε παρακάτω την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

-Κάντε μας μια ιστορική αναδρομή για το Progamerz.gr

Το Progamerz.gr είναι μια Ελληνική gaming κοινότητα που ξεκίνησε πριν 6 χρόνια με ύφος παρεΐστικο να αλλάξει τη στασιμότητα στην PES Editing σκηνή στην Ελλάδα προσφέροντας δωρεάν και αφιλοκερδώς στο κοινό του τα Ελληνικά patches για το Pro Evolution Soccer.

-Ποιες οι προκλήσεις και ποιες οι δυσκολίες για την δημιουργία ενός patch τέτοιου μεγέθους;

Αν και πια δεν έχω ενεργό ρόλο στην επεξεργασία των αρχείων ,όπως θα φαντάζεστε όταν δημιουργείς τόσο μεγάλα αρχεία έχεις και μεγάλα προβλήματα. Ωστόσο εμείς στο Progamerz δε μασάμε από δυσκολίες. Γι’αυτό και προσπαθούμε με συνεχόμενα updates να βελτιώνουμε τα patches μας με σκοπό όλα να λειτουργούν στην εντέλεια.

12642466_10153543438609331_4252084427910822570_n

-Θεωρείτε ότι θα έπρεπε το ελληνικό πρωτάθλημα να περιλαμβάνεται στα FIFA/PES;

Εννοείται! Εξάλλου ως κοινότητα με προσανατολισμό στα sports games πιέζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση με τα patches δείχνοντας στην KONAMI και την EA Sports πόσο ωφέλιμο για όλους θα ήταν η ένταξη της Ελληνικής Superleague στα αγαπημένα μας παιχνίδια. Και πιστεύω πως δε θα αργήσει αυτή η στιγμή…

-Θα δούμε κάποτε Patch και για άλλες πλατφόρμες εκτός PC;

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δε θα κυκλοφορήσουμε Ελληνικό patch για το PS3 και ο λόγος είναι πως τα παιδιά που ασχολούνται με τις κονσόλες δίνουν πανελλήνιες. Ωστόσο ίσως το καλοκαίρι να κάνουμε ένα δωράκι στα μέλη μας…

Ποια τα μελλοντικά σας σχέδια;

Το Progamerz.gr ανεβαίνει με σταθερά βήματα κάθε χρόνο. Σε λίγες εβδομάδες γιορτάζουμε τα 6 χρόνια λειτουργίας του forum. Ήμασταν έφηβοι τότε πλέον είμαστε ενήλικες. Όμως η διάθεση παραμένει ανεξίτηλη. Τα μελλοντικά μας σχέδια είναι να τελειοποιήσουμε με συνεχόμενα updates τα patches μας από το PES6 μέχρι το PES 2016. Ταυτόχρονα θα ανακοινώνουμε διαγωνισμούς, αποκλειστικές συνεργασίες μέχρι και live streaming στο κανάλι μας στο twich. Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στηρίξουν το forum μας με ένα συμβολικό ποσό καθώς τρέχουμε ένα donation για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων μας είτε να κατεβάσουν την εφαρμογή μας από το Google App Store!