Η Konami ανακοίνωσε το Pro Evolution Soccer 2018 και μαζί έδωσε μερικές πληροφορίες για το νέο παιχνίδι της σειράς.

Σύμφωνα με την εταιρία το PES 2018 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά και νέα modes όπως τα Online Co-op και Random Selection Match.

Ο νέος τίλος θα έχει επίσης μια πλήρη αναβάθμιση της παρουσίασής του, με πραγματικά μοντέλα παιχτών, νέα μενού, αληθινές φωτογραφίες παιχτών καθώς και την εισαγωγή της PES League στα online modes, μεταξύ των οποίων και ένα νέο 3v3 competitive mode που θα επιτρέπει στους χρήστες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για μεγάλα βραβεία.

Ας δούμε αναλυτικά όμως τις αλλαγές σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της Konami:

Gameplay Masterclass

Η γνωστή ποιότητα gameplay έχει αναβαθμιστεί ώστε να αναδημιουργήσει την αυθεντικότητα του όμορφου παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου μιας πιο ρεαλιστικής ταχύτητας παιχνιδιού. Οι στρατηγικές τρίπλες δίνουν στο χρήστη περισσότερο έλεγχο στην κατοχή, μαζί με την προσθήκη της προστασίας της μπάλας,  και το πάτημα του μοχλού ξεκινούν ρεαλιστικές κινήσεις για να μπερδέψουν τους αμυντικούς. Το Real Touch+ προσθέτει νέα διάσταση στον έλεγχο της μπάλας, πολλά μέρη του σώματος βοηθούν στον έλεγχο της, βασιζόμενα στην απρόβλεπτη κίνηση της μπάλας.

Διαβάστε επίσης:  To vέο Gameplay video για το God of War, το Υear 2 του Ghost Recon: Wildlands και το Trailer του DLC 2 για το Call of Duty: WWII

Οι στημένες φάσεις έχουν δουλευτεί με νέο σύστημα πέναλτι και φάουλ, μαζί με την επιλογή να επιλέξετε τον νέο κανονισμό σέντρας με ένα παίχτη.

Αναβάθμιση Παρουσίασης

Νέο in-game design στο UI όλων των μενού, όπως επίσης προσθήκη αληθινών φωτογραφιών παιχτών στην οθόνη τακτικής και το myClub.

Εισαγωγή της PES League Integration

Θα μπορείτε να αγωνιστείτε στην PES League με νέα modes, συμπεριλαμβανομένων των myClub, Random Selection Match και Online co-op.

Online Co-Op

Ένα νέο mode αφιερωμένο σε παιχνίδι 2v2 και 3v3 με υποστήριξη σε local guests.

Νέα Modes και Χαρακτηριστικά

Το αγαπημένο των παιχτών  Random Selection Match επιστρέφει με νέα παρουσίαση και χαρακτηριστικά. Ζήστε την ζωή ενός προπονητή στο Master League με pre-season tournaments, βελτιωμένο σύστημα μεταγραφών και νέα στοιχεία παρουσίασης, με συνεντεύξεις πριν τον αγώνα και σκηνές από τα αποδυτήρια.

Ενισχυμένη Οπτική Πραγματικότητα

Ρεαλιστικά γραφικά αναδημιουργούν την αυθεντικότητα του ποδοσφαίρου, με μεγάλη λεπτομέρεια εξαιτίας του Real Capture. Η βελτίωση περιλαμβάνει πραγματικό φωτισμό σταδίων σε ημερήσια και νυχτερινά ματς, σχέδια γρασιδιού και τούνελ αποδυτηρίων που δημιουργήθηκαν από περισσότερα από 20.000 περίπλοκα στοιχεία γνήσιων δεδομένων που συλλέχθηκαν στο Camp Nou και στο Signal Iduna Park. Π

Διαβάστε επίσης:  H HDR αναβάθμιση του Witcher 3 στο PS4 έρχεται, πληροφορίες για το Inside Xbox Show Απριλίου και το νέο DLC του World of Tanks κυκλοφορεί σήμερα

Οι παίκτες έχουν κινηματογραφηθεί σε εξίσου ρεαλιστικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας την πλήρη επανεπεξεργασία του συστήματος animation, ξεκινώντας με βασικές κινήσεις όπως το περπάτημα, η στροφή και η στάση του σώματος. Επιπλέον, τα μοντέλα των παικτών έχουν αλλάξει εντελώς, με ιδιαίτερη προσοχή στην τοποθέτηση της φανέλας και το μικρό μέγεθος. Η εικόνα των παιχτών από τις ομάδες που συνεργάζονται με το PES θα έχει πλήρη και τα τατουάζ.

Μεγάλες βελτιώσεις στα PC

Η PC Steam Version υπόκειται σε ουσιαστικές βελτιώσεις στα γραφικά και στο περιεχόμενο, ικανοποιώντας τα πρότυπα ποιότητας και διασφαλίζοντας την ισοτιμία σε όλες τις τρέχουσες πλατφόρμες.

To PES 2018 θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου σε PlayStation 3, PS4, Xbox 360, Xbox One και PC.