Σε ένα event στο Λος Άντζελες, η Bungie έδωσε παρουσίασε το Destiny 2, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

«Το Destiny 2 θα είναι μια νέα αρχή για όλους, και για τους νέους παίχτες και για τους παλιούς«, είπε ο υπεύθυνος, Luke Smith, στην αρχή της παρουσίασης.

«Υπήρχαν τρία πράγματα στο κεφάλι μας: Ένας κόσμος που σε τραβάει μέσα του. Καταπληκτικά πράγματα για να κάνετε. Πάντα να έχετε κάποιο να παίζετε».

Σε αυτό το πλαίσιο η Bungie έκανε το Crucible 4v4  για όλα τα modes, ενώ τα Trials, τα raids και το Nightfall θα είναι διαθέσιμα για όλους τους παίχτες, μέσω ενός νέου συστήματος που έχει τον τίτλο Guided Games και θα επιτρέπει σε in-game Clans να συγκεντρώνουν παίχτες μέσα από αυτό το πιο δύσκολο endgame content.

Διαβάστε επίσης:  Αυτοί είναι οι δέκα καλύτεροι παίχτες του FIFA 18

Η Bungie έδειξε το Homecoming, την πρώτη αποστολή του Destiny 2, που απεικονίζει μια τεράστια δύναμη Cabal που επιτίθεται στο Tower:

Στο τέλος της αποστολής, σύμφωνα με τον Smith, οι δυνάμεις του καλού θα ηττηθούν. Οι παίχτες θα χάσουν την πόλη τους, τις δυνάμεις και τα καταφύγια τους από την Red Legion της Cabal και τον αρχηγό τους, Commander Ghaul.  Ο στόχος σας δεν είναι άλλος από το να κατακτήσετε τα πάντα πίσω και να εξολοθρεύσετε τον Ghaul. Νέα strikes, PVP modes και μόλις ένα raid θα προστεθούν.

Κάθε παίχτης θα έχει τρία weapon slots, τα Kinetic, Energy και Power. Όπως φαίνεται θα μπορείτε να αλλάζετε τα όπλα σας, και να χρησιμοποιείτε τον ίδιο τύπο όπλων σε πολλαπλά slots.

Όσο αφορά τις νέες classes περιλαμβάνουν τον Warlock Dawnblade, με ένα φλεγόμενο σπαθί, τον Titan Sentinel, με μια δυνατή ασπίδα, και τον Hunter Arcstrider με ηλεκτρικό εξοπλισμό.

Διαβάστε επίσης:  Όλες οι ανακοινώσεις που έγιναν στο Nintendo Direct

Η Bungie προσθέτει ένα νέο PVP mode με τίτλο Countdown στο οποίο οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μια βόμβα στην βάση των αντιπάλων και να την προστατέψουν.

Το Destiny 2 θα επιτρέπει στους παίχτες να ξεκινήσουν δραστηριότητες από οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να πρέπει να μπουν σε τροχιά. Οι χάρτες θα περιλαμβάνουν κυνήγι θησαυρών, δραστηριότητες και dungeons.

Οι νέοι πλανήτες είναι οι Earth, Titan, Io και Nessus:

destiny 2 new planets

Μια από τις νέες περιοχές είναι η European Dead Zone, που είχε αφαιρεθεί από το πρώτο Destiny:

European Dead Zone

To σύστημα των clans αλλάζει και θα έχει in-game rosters, τροποποιήσιμα banners και άλλα εργαλεία.

Δείτε το trailer της αποκάλυψης του παιχνιδιού: