Η E3 δεν είναι μόνο για παιχνίδια.

Είναι επίσης και για νέα ακουστικά, πληκτρολόγια, ποντίκια, χειριστήρια, ηχεία και αποθηκευτικές λύσεις. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια από το καλύτερο νέο hardware που ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της έκθεσης.

LucidSound — LS15X Xbox One In-Ear Contour Gaming Headset

Η LucidSound έχει πολλά νέα ακουστικά στην E3, συμπεριλαμβανομένων και μερικών που δουλεύουν απευθείας με την ασύρματη τεχνολογία του Xbox One. Το καλύτερο όμως είναι αυτό παρακάτω.

Το LS15X συνδέεται απευθείας με το Xbox One και συνδυάζει in-ear με ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο που βρίσκεται στο κομμάτι του λαιμού.

Η ιδέα είναι να απομακρυνθεί το βάρος από το κεφάλι από τα παραδοσιακά ακουστικά, παρέχοντας ταυτόχρονα ποιότητα πάνω από αυτό που παίρνετε από ένα ζευγάρι ακουστικών με ένα μικρόφωνο in-line. Λειτουργεί επίσης στον Η / Υ, και αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το χειμώνα.

Nyko — Portal Switch Docking Kit

Όπως και με πολλούς άλλους κατασκευαστές περιφερειακών φέτος, η σειρά της Nyko στην E3 επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στο Switch της Nintendo, με διάφορους φορτιστές μπαταριών, θήκες και στηρίγματα να έρχονται σύντομα σε ένα κατάστημα κοντά σας. Αλλά το πιο κομψό κομμάτι είναι αυτό το κομμάτι εδώ.

Αυτό το μικρό πλαστικό κάτω από το Switch.

Διαβάστε επίσης:  Πολιτικοί και οργανώσεις στη Μεγάλη Βρετανία αντιδρούν στην αναπαράσταση της κακοποίησης ανηλίκων στο Detroit: Become Human

Είναι βασικά ένα Dock για το Switch χωρίς άλλα πρόσθετα. Έρχεται μαζί με τροφοδοσία USB-C και καλώδιο HDMI στα $44,99 και θα θέσει πράγματι το σύστημά σας σε λειτουργία τηλεόρασης.

Τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι δεν διαθέτει τις πρόσθετες θύρες USB του επίσημου dock του Switch και δεν κυκλοφορεί μέχρι το Φθινόπωρο.

Razer — Thresher Ultimate Headset

Αυτή την E3, το καινούργιο περιφερειακό της Razer είναι το νέο Thresher Ultimates, ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά υψηλών προδιαγραφών που έχουν κατασκευαστεί για το PlayStation 4 και το Xbox One. Τα ακουστικά των $250 διαθέτουν την υψηλότερη σειρά συχνοτήτων σε οποιοδήποτε ακουστικό κονσόλας, ενώ οι drivers των 50mm είναι τοποθετημένοι πίσω από μαλακά πλαστικά ακουστικά με ένα άνετο σχέδιο ζώνης.

 Το Thresher διατίθεται τώρα στο RazerZone.com.

Seagate — Game Drive Hub για Xbox One

Η Seagate ανακοίνωσε ένα PlayStation 4 Game Drive φέτος, που είναι βασικά ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος 2TB. Το Hub Drive για το Xbox One είναι κάτι άλλο. Λοιπόν, εξακολουθεί να είναι μια εξωτερική μονάδα δίσκου, μόνο μια εξωτερική μονάδα 8TB με ένα ζευγάρι θύρες USB υψηλής ταχύτητας , και όλα για $199.

8Bitdo — TwinCube Bluetooth Speakers

Οι άνθρωποι της 8Bitdo έχουν κάνει μερικά ωραία πράγματα με τα χειριστήρια παιχνιδιών του Switch, αλλά εδώ μιλάμε για εντυπωσιακά ηχεία.

Διαβάστε επίσης:  Οι πιο θανατηφόροι πρωταγωνιστές παιχνιδιών με αναπηρία

Σχεδιασμένο για να συνδεθεί ασύρματα με το Switch και να ταιριάξει με τα κλασσικά χειριστήρια της κονσόλας τα ηχεία TwinCube διαθέτουν τόσο εισόδους Bluetooth όσο και AUX, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σχεδόν με τα πάντα.

Hyperkin — The Xbox Duke Controller

Το χειριστήριο της Hyperkin έφτασε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, την ώρα που η Microsoft ανακοίνωσε την επέκταση της backwards compatibility του Xbox One με παιχνίδια του πρώτου Xbox.

Logitech G — Powerplay Wireless Mouse Charging System και Lightspeed Tech

Η Logitech ανακοίνωσε ένα ζευγάρι ποντικιών, το E3-το G703 και το G903-αλλά δεν είναι τόσο πολύ τα ίδια τα ποντίκια που είναι συναρπαστικά, αλλά μάλλον το τι μπορούν να κάνουν.

Και τα δύο νέα ποντίκια διαθέτουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα της τεχνολογίας Lightspeed της Logitech, η οποία χρησιμοποιεί ταχύτητα αναφοράς ενός χιλιοστού και βελτιστοποίηση σήματος από άκρο σε άκρο για να εξασφαλίζει ότι το ποντίκι και ο υπολογιστής συνδέονται συνεχώς μέσω του ισχυρότερου δυνατού σήματος. Κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης νωρίτερα φέτος, η εταιρεία είπε ότι η τεχνολογία θα καθιστούσε ασύρματα ποντίκια βιώσιμα για εξαιρετικά ευαίσθητα παιχνίδια στα esports.