Μπορεί το Xbox One X να είναι η δυνατότερη κονσόλα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, όμως όπως αποδεικνύουν τα λόγια του Phil Spencer, η εταιρία δεν περιμένει εκρηκτικές πωλήσεις από την κονσόλα, πολύ περισσότερο, το X δεν προορίζεται να είναι το εργαλείο εκείνο που θα δώσει στην Microsοft τη νίκη στη «μάχη» των πωλήσεων αυτής της γενιάς κονσολών (εκεί που είναι γνωστό ότι η Sony είναι μπροστά με διαφορά).

«Έχουμε δύο κονσόλες: το Xbox One S και το Xbox One X, την πιο δυνατή κονσόλα. Και η πλειοψηφία των κονσολών που θα πουλήσουμε την επόμενη χρονιά θα είναι το S. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό» είπε.

Διαβάστε επίσης:  Η μέτρια απόδοση του PUBG σε Xbox One και Xbox One X

«Το Xbox One S θα πουλήσει περισσότερο γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το πόσους πτεροδάκτυλους έχει σε σχέση με τα υπόλοιπα» ανέφερε, προφανώς κάνοντας αστείο για τα 6 teraflops του Xbox One X.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλά να παίξουν παιχνίδια. Και το εύρος των παιχνιδιών που δείξαμε ήταν πολύ σημαντικό για μένα, για τους νέους και τους μεγαλύτερους, τους άντρες και τις γυναίκες.»