Έχουμε αναφερθεί ξανά στο μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινότητα του GTA Online, κυρίως στις εκδόσεις της προηγούμενης γενιάς κονσολών και των PC. Αυτό δεν είναι άλλο από τους cheaters. Και τώρα η Take Two Interactive αναλαμβάνει δράση.

Αρκετές μέρες μετά το κλείσιμο του δημοφιλούς GTA modding εργαλείου από την Take-Two Interactive, μια ακόμα  υπηρεσία που τροποποιούσε (αυτή τη φορά κακόβουλα βέβαια) τα αρχεία του παιχνιδιού ήρθε αντιμέτωπη με τον εκδότη. Το Force Hax, ένα GTA Online PC modding μενού που χρέωνε τους παίχτες λεφτά για τις υπηρεσίες του, όχι μόνο κατέβηκε από το διαδίκτυο, αλλά η εταιρεία απαίτησε από τους προγραμματιστές του να ζητήσουν συγνώμη.

Διαβάστε επίσης:  Μεγάλο θέμα με cheating από παίχτες του Top 100 του FIFA 18 Ultimate Team

Το Force Hax ήταν ένα mod menu που οι παίχτες χρησιμοποιούσαν για διάφορα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των να δίνουν λεφτά στο χαρακτήρα τους, να διώχνουν παίχτες από το session και ακόμα να κλέβουν λεφτά από άλλους παίχτες. Το Force Hax δεν είναι το μόνο που έκλεισε, αλλά ήταν ένα από τα πιο γνωστά.

Αμέσως μετά, στην ιστοσελίδα του Force Hax αναγράφηκε μια δήλωση από την ομάδα.

«Ύστερα από συζητήσεις με την Take-Two Interactive, σταματάμε αμέσως όλες βελτιώσεις και ανάπτυξη των Force Hax cheat menu υπηρεσιών. Θα δωρίσουμε όλα τα έσοδα σε φιλανθρωπίες και ζητάμε συγνώμη για τα προβλήματα που δημιούργησε η υπηρεσία.»

 Το κλείσιμο του Force Hax έπρεπε να θεωρηθεί σίγουρο καθώς η Rockstar ήθελε να σταματήσει όλα τα mods που επέτρεπαν στους παίχτες να καταστρέφουν την όλη εμπειρία του GTA Online.