Πριν το φετινό παιχνίδι Ben 10, είχαν εμφανιστεί ακόμη 7 παιχνίδια για την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Cartoon Network. Το 2016 αποφασίστηκε να γίνει ένα reboot της σειράς, που πλέον στηρίζεται περισσότερο στο χιούμορ, πλαίσιο στο οποίο βασίζεται και το νέο παιχνίδι Ben 10.

ben 10 review

Οι διαφορετικές μορφές

Ο Ben Tennyson είναι ένα νεαρό αγόρι που ανάκαλυψε το Omnitrix, ένα ρολόι που το επιτρέπει να παίρνει διαφορετικές εξωγήινες μορφές.

Κάθε εξωγήινη μορφή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και αυτό αποτυπώνεται πολύ καλά και στο παιχνίδι. Ξεκινάτε έχοντας ξεκλείδωτες τρεις μορφές, ενώ καθώς κάνετε πρόοδο στο παιχνίδι, ξεκλειδώνετε και τις υπόλοιπες.

Κάθε περίσταση απαιτεί και μια συγκεκριμένη μορφή, έτσι έχετε την ελευθερία να επιλέξετε οποιαδήποτε μορφή θέλετε και σας βολεύει.

Διαβάστε επίσης:  Outcast - Second Contact Review

Κατά την διάρκεια των αποστολών σας μαζεύετε τα in-game νομίσματα του παιχνιδιού, με τα οποία αγοράζετε αναβαθμίσεις για τους εξωγήινούς σας.

ben 10 review

Απλοικό σύστημα μάχης και δυσκολία

Το σύστημα μάχης στο Ben 10 δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Υπάρχει ένα κουμπί μάχης και ακόμη ένα για να κάνετε counter-attacks έτσι ώστε να επιτεθείτε στους εχθρούς πριν το κάνουν εκείνοι.

Η απλή αυτή μορφή μπορεί να μην περιέχει κάποιο στοιχείο πρόκλησης, αλλά δημιουργεί έναν ωραίο και γρήγορο ρυθμό μάχης.

Βέβαια αυτό θα ήταν κάτι πάρα πολύ καλό, ειδικά αν υπήρχε έστω και ένας μικρός βαθμός δυσκολίας. Προσανατολισμένο καθώς είναι για παιδιά, το παιχνίδι δεν έχει κάτι να προσφέρει στους πιο…έμπειρους gamers.

Διαβάστε επίσης:  Outcast - Second Contact Review

ben 10 review

Γραφικά – Ήχος

Τα γραφικά του παιχνιδιού απεικονίζουν πιστά αυτά της σειράς και πρόκειται για μια αρκετά καλή προσπάθεια, αν αναλογιστούμε την δυσκολία μεταφοράς του 2D περιβάλλοντος της τηλεοπτικής σειράς στο (σχεδόν) 3D περιβάλλον του παιχνιδιού.

Η ίδια πιστότητα παραμένει και στον ηχητικό τομέα, αφού οι ίδιοι ηθοποιοί χρησιμοποιήθηκαν και στο παιχνίδι.

Αξίζει να το αγοράσω;

Οι μικροί μας φίλοι που τυγχάνουν και fans του τηλεοπτικού Ben 10 θα απολαύσουν και το παιχνίδι.

Για τους υπόλοιπους, το Ben 10 δεν προσφέρει κάποιο είδος πρόκλησης, ενώ είναι και αρκετά μικρή η διάρκειά του.