Η Black Friday έχει έρθει από πέρυσι και στην Ελλάδα και τα περισσότερα καταστήματα ετοιμάζουν τις προσφορές τους.

Σε κάποια μάλιστα οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη και αναμένονται να κορυφωθούν από την Παρασκευή 24 Νοέμβριου.

Για να μην χαθείς όμως, σου παρουσιάζουμε τον οδηγό αγορών για να ξέρεις τι παίζει από προσφορές στο gaming:

Κονσόλες

Xbox One 

Η μεγαλύτερη προσφορά που αφορά κονσόλες δεν είναι άλλη από το Xbox One S. Το πακέτο περιλαμβάνει την κονσόλα, 3 μήνες συνδρομή Xbox Live και 3 μήνες συνδρομή Game Pass. Η τιμή του πακέτου κυμαίνεται από 199 έως 199,99€.

Στα καταστήματα «Γερμανός» υπάρχει και η αρχική κονσόλα Xbox One 500GB σε λευκό και μαύρο χρώμα, μαζί με το Quantum Break, και αυτή στα 199€.

Δεν φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποιου είδους προσφορά για το Xbox One X, κάτι αναμενόμενο αφού η κονσόλα μόλις κυκλοφόρησε.

PS4

Ότι ισχύει για το Xbox One X, αναμένεται να ισχύσει και για το PS4 Pro. Δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προσφορά για την ενισχυμένη έκδοση του PS4.

Υπάρχουν όμως δύο PS4 bundles σε έκπτωση. Αφορούν το PS4 1 TB Slim με το Call of Duty: WWII στα 299€ ή το Star Wars Battlefront II στα 329€ που είναι διαθέσιμα σε Πλαίσιο (εδώ και εδώ) και Public.

Nintendo Switch

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια μεγάλη προσφορά που να αφορά το Nintendo Switch.

Περιφερειακά

Playstation VR Headset

Το VR headset της Sony είναι το περιφερειακό με την μεγαλύτερη μέχρι τώρα έκπτωση. Να σημειωθεί εδώ ότι μιλάμε για το πρώτο μοντέλο του headset, καθώς η Sony έχει ήδη ανακοινώσει νέα έκδοση του.

Υπάρχουν διάφορα πακέτα του headset για να επιλέξετε. Σκέτο το headset θα σας κοστίσει 249,90€ , ενώ το πιο διαδεδομένο πακέτο του είναι αυτό που περιλαμβάνει μαζί τα Gran Turismo Sport, VR Worlds και τη PS4 Camera με την τιμή του να είναι στα 299€ σε Γερμανό, Public, Πλαίσιο και Κωτσόβολο. Σε Πλαίσιο και Public υπάρχει και μια εναλλακτική του πακέτου που αντικαθιστά το Gran Turismo Sport με το Skyrim VR.

Διαβάστε επίσης:  FIFA 19 Review

Αν πάλι εκτός από τα παραπάνω θέλετε και τα PS Move Controllers, τότε η τιμή του αυξάνεται στα 349€, σε ένα πακέτο που το βρήκαμε σε Public και Πλαίσιο.

Υπόλοιπα Περιφερειακά

Στα υπόλοιπα περιφερειακά, οι πιο αξιοσημείωτες προσφορές που βρήκαμε είναι:

Συνδρομές

PS Plus συνδρομή 12 μηνών

Η τιμή της 12μηνης συνδρομής του PS Plus αυξήθηκε μεν στα 60 ευρώ, αλλά αυτή την Black Friday μπορείτε να την βρείτε παντού με 45€. Ενδεικτικά δείτε σε Gamescom, Public και Πλαίσιο.

Games

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Οι παλαιότεροι τίτλοι που βρίσκονται σε καταστήματα θα έχουν και τις μεγαλύτερες εκπτώσεις. Για παράδειγμα, η Collector’s Edition του Deus Ex : Mankind Divided που στα Media Markt πωλείται έναντι 50€. Αλλά γενικά, αν θέλετε κάποιο τίτλο που κυκλοφορεί 1+ χρόνο στην αγορά, τώρα είναι καλή ευκαιρία να τον πάρετε με έκπτωση.

Εκπτώσεις όμως υπάρχουν και σε πιο πρόσφατους τίτλους:

Διαβάστε επίσης:  To FIFA 19 έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη θέση των UK Charts

Το GTA V είναι στα 44,99€ στο Πλαίσιο.

Η IGE μας ενημέρωσε και για τις εκπτώσεις που ισχύσουν σε παιχνίδια των Activision, Blizzard και Bethesda:

 • Prey: 29,99€
 • Τhe Elder Scrolls Online Morrowind: 29,99€
 • Dishonored: Death of the Outsider: 19,99€
 • The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition: 29,99€
 • Crash Bandicoot N’Sane Trilogy: 29,99€
 • Call of Duty: Modern Warfare Remastered: 29,99€
 • Destiny 2: 49,99 €
 • Overwatch Game of the Year Edition: 29,99€
 • Diablo III PC: 9,99€
 • Diablo III: Reaper of Souls: 9,99€
 • Diablo III Battlechest: 19,99€
 • Diablo III Ultimate Evil Edition: 14,99€
 • World of Warcraft: 7,49€
 • World of Warcraft Legion: 19,99€
 • Overwatch Origins: 24,99€

Τέλος και η CD Media προσφέρει μεγάλες προσφορές για τους PC Gamers μέσω των PC Game Cards, με την σειρά Assassin’s Creed να είναι στο επίκεντρο. Δείτε περισσότερα εδώ.

Κλείνοντας τον οδηγό, να πούμε ότι οι αγορές τη Black Friday θέλουν μεγάλη προσοχή και ψάξιμο, καθώς και αν είναι δυνατόν να θυμάστε και τις αρχικές τιμές των προϊόντων για να αποφύγετε τις «προσφορές».

Παράλληλα να θυμάστε, ότι σε ορισμένα καταστήματα οι προσφορές είναι διαθέσιμες είτε μόνο μέσα από το site τους, είτε μόνο από το κατάστημα.

Καλές αγορές!