Το FUT Champions είναι το πιο competitive mode του FIFA 18 Ultimate Team και οι κορυφαίοι παίχτες του, σύμφωνα με τα leaderboards, παίρνουν μια πρόσκληση για τα FUT Champions Cups. Το διακύβευμα είναι προφανώς μεγάλο και κάθε ματς μετράει.

Όμως φαίνεται ότι κάποιοι από τους κορυφαίους παίχτες (και όχι μόνο φυσικά…) έχουν βρει ένα cheat για να διατηρούν ακέραιο το ρεκόρ τους.

Ο πρώτος που κατηγορήθηκε για τέτοιες κινήσεις είναι ο Krasimir Ivanov, αφού χρήστης του Twitter έχει καταγράψει ματς στο οποίο ο Ivanov χρησιμοποιεί το «No Loss» glitch, όπου ο  χρήστης που χάνει αποσυνδέεται χωρίς να χρεώνεται ήττα στο ρεκόρ του:

Ο Ivanov αρνείται τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Διαβάστε επίσης:  Τα Xbox Live Games with Gold του Απριλίου

Άλλος κορυφαίος παίχτης που έχει κατηγορηθεί για cheating είναι ο Ovidiu Patrascu.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι το πρόσφατο ban που δέχτηκε ήρθε ως αποτέλεσμα διαφήμισης coins, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες της EA.

Το θέμα είναι τώρα ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα στην κοινότητα του FIFA, με τους χρήστες να ζητούν την ακύρωση του προσεχούς Weekend League, ενώ υπάρχει δυσπιστία για την κατάταξη των παιχτών, αφού η καχυποψία για το πως βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις οι κορυφαίοι παίχτες είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης:  Στην κορυφή των UK Charts το Far Cry 5