Νέα updates σε Pokemon Go και Gran Turismo Sport, το ποσοστό των παιχτών που παίζουν τα Ultimate Team modes των παιχνιδιών της ΕΑ και πολλά ακόμη.

Καθημερινά στην βιομηχανία του gaming υπάρχουν πολλές μεγάλες αλλά και μικρές ειδήσεις που περνάνε στα…ψιλά και ενδεχομένως να τις χάνετε. Τις μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε.

Καλή ανάγνωση…

Το bug του πιο αποτελεσματικού όπλου του Curse of Osiris του Destiny 2

Το Prometheus Lens είναι ένα trace riffle που σημαίνει ότι πυροβολάει με λέιζερ. Όμως το λέιζερ του συγκεκριμένου όπλου σκοτώνει τους εχθρούς σε μόλις δύο δευτερόλεπτα . Σε συνδυασμό με τον πολύ καλό στόχο και σταθερότητα είναι το πιο καταστροφικό όπλο στο παιχνίδι.

Θυμωμένοι παίκτες αναρωτήθηκαν πως ένα τόσο ισχυρό όπλο συμπεριλήφθηκε στο  Curse of Osiris.Φαίνεται ότι το όπλο κυκλοφόρησε με bug. O developer είπε ότι θα φτιάξει το όπλο και θα πει για τη λύση του προβλήματος σε επερχόμενο blog post.

Διαβάστε επίσης:  Μεγάλο θέμα με cheating από παίχτες του Top 100 του FIFA 18 Ultimate Team

Το update του Pokemon GO

Το τελευταίο update του Pokemon GO προσθέτει 50 νέα pokemon από τη Gen 3 και έναν νέο μηχανισμό δυναμικού καιρού στο χάρτη .

«Περισσότερα pokemon από τη Gen 3 θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες » είπε ο developer Niantic.

«Η δυναμική του καιρού θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο εκατομμύριοι χρήστες εντοπίζετε και πιάνετε τα Pokemon» πρόσθεσε.

Το ποσοστό των παικτών που παίζουν Ultimate Team

Το FIFA , Madden και άλλα παιχνίδια έχουν αποδειχθεί επιτυχημένα λόγω του Ultimate Team. Το 75% των παικτών που αγοράζουν τα παιχνίδια αυτά παίζουν το αντίστοιχο  Ultimate Team mode. «Από αυτό το 75% το μισό πληρώνει για να παίξει » δήλωσε ο  Jorgensen στο πρόγραμμα επενδυτών NASDAQ .

Διαβάστε επίσης:  Tα Deals τoυ Xbox Live για αυτή την εβδομάδα, το 4K Destiny 2 και οι 25 εκατομμύρια παίχτες του Rainbow Six Siege

«Σε έναν free-to-play κόσμο αυτό είναι τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε ξοδευτές και μη ξοδευτές » πρόσθεσε.

Η Tencent αναπτύσσει δύο mobile PUBG Games

Την προηγούμενη εβδομάδα ο developer ανακοίνωσε ότι η Tencent δουλεύει σε μια έκδοση για κινητό του PUBG.Μερικές μέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια.

Ο αναλυτής της Niko Partners, Daniel Ahmad  μοιράστηκε δύο trailers για δύο τίτλους .

Το update του Gran Turismo Sport

Ένα νέο update του Gran Turismo Sport έγινε σήμερα και έφτιαξε το πρόβλημα της δυσκολίας στις στροφές.Επίσης είχε να κάνει με το φυσικό μοντέλο προσομοίωσης που είναι κλειστό τώρα. Η Polyphony έγραψε για το update: » Το control management για το TCS θα ρυθμιστεί για να αυξήσει τη σταθερότητα στις γωνιακές εξόδους με ενεργοποιημένο το γκάζι«.