Το 2017 δημοσιεύσαμε πάνω 1300 νέα άρθρα, συμπεριλαμβανομένων ειδήσεων , βίντεο, αρθρογραφίας, reviews, previews, αφιερωμάτων κλπ! Αναμφίβολα για ακόμη μια χρονιά σας προσφέραμε πλούσιο και (ελπίζουμε) ποιοτικό περιεχόμενο.

Ποια όμως είναι τα άρθρα μας που διαβάσατε περισσότερο; Ας δούμε το Top-10 με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για το 2017.

Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι υπάρχουν άρθρα της λίστας που δημοσιεύθηκαν το 2016, και όμως εσείς τους δείξατε την προτίμησή σας και αυτή τη χρονιά!

Πατήστε πάνω στον τίτλο για να μεταβείτε στο κάθε άρθρο.

10 – Συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Assassin’s Creed 

Το αφιέρωμα μας για τα δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Assassin’s Creed και το Quiz που είχαμε σε αυτό, το αγαπήσατε πολύ!

9 – 5 «σπιτικές» λύσεις σε συχνά προβλήματα του PS4

Το συγκεκριμένο άρθρο βρέθηκε και στην λίστα της προηγούμενης χρονιάς. Όσοι έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το PS4 σας, μην ξεχνάτε να το συμβουλεύεστε και που ξέρετε; Μπορεί να δώσει λύσει στο πρόβλημα σας!

8 – Πώς η μεταγραφή του Νειμάρ στην PSG προκαλεί πρόβλημα στο PES 2018

Η μεταγραφή του Νειμάρ στην PSG δεν προκάλεσε μόνο σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά δημιούργησε και ένα αναπάντεχο πρόβλημα στο Pro Evolution Soccer 2018!

7 – Κάντε DAB στο FIFA 17!

Άλλο ένα άρθρο του 2016, που βρέθηκε στην λίστα. Το DAB είναι προφανώς ο αγαπημένος σας πανηγυρισμός στη σειρά FIFA!

6 – Το NBA 2K18 δεν θα περιλαμβάνει τις ομάδες της EuroLeague

Ήταν η αποκάλυψη που κάναμε, σε μια περίοδο που το NBA 2K18 αναμενόταν με ανυπομονησία.

5 – Τι μας άρεσε και τι όχι από την E3 2017 ( ft. Teh Zok)

Αφού καλύψαμε και σας παρουσιάσαμε ότι είδαμε στην E3 2017 ήρθε η ώρα των συμπερασμάτων, μάλιστα φιλοξενήσαμε και έναν καλό φίλο του site και αγαπημένο μας Youtuber τον “Teh Zok”, Γιώργο Ζώκα!

4 – Τα καλύτερα free antivirus για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας

Γράφτηκε το 2016, όμως ισχύει απόλυτα και το 2017 και το 2018. Αυτά είναι τα καλύτερα free antivirus για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας!

3 – Πως να εγκαταστήσετε εμβλήματα, εμφανίσεις και τα πραγματικά ονόματα των ομάδων στην έκδοση του PES 2017 για το PS4

Ο οδηγός μας γράφτηκε το 2016 και αφορούσε το PES 2017, όμως η διαδικασία ήταν ακριβώς ίδια και για την φετινή έκδοση του PES.

2 – Call of Duty: WWII Review

Το μοναδικό review της λίστας μας και όμως βρίσκεται τόσο ψηλά! Το γιγαντιαίο review μας για το Call of Duty: WWII το αγαπήσατε όσο κανένα άλλο!

1 – Οδηγός αγορών για την ελληνική Black Friday

Το κορυφαίο σε επισκέψεις μας άρθρο για το 2017 ήταν αυτό που γράφτηκε λίγο πριν την επίσημη έναρξη της ελληνικής Black Friday. Την ώρα που γύρω σας υπήρχαν μόνο διαφημίσεις προϊόντων, εμείς θελήσαμε να σας παρουσιάσουμε ένα πλήρη οδηγών με συγκρίσεις τιμών για να κάνετε τις πιο καλές και στοχευμένες αγορές και εσείς μας ανταμείψατε για αυτό!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το 2018 έρχονται ακόμα περισσότερα!