Μόλις πριν λίγες μέρες σας ενημερώσαμε ότι το NBA Playgrounds θα επανακυκλοφορήσει στο Nintendo Switch με μια νέα έκδοση, η οποία θα προσφερθεί δωρεάν σε όσους είχαν την αρχική έκδοση του παιχνιδιού.

Το αρχικό παιχνίδι έχει ήδη εξαφανιστεί από το κατάστημα, όμως οι κάτοχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα αρχεία αποθήκευσης με την πρόοδο τους.

Το NBA Playgrounds στο Nintendo Switch είχε αρκετά προβλήματα και η Saber Interactive δούλεψε εντατικά ώστε να τα διορθώσει, όμως η ενημέρωση δεν κυκλοφόρησε όπως συνήθως, σαν ένα απλό patch δηλαδή, αλλά προτιμήθηκε μια εξ ολοκλήρου επανακυκλοφορία του παιχνιδιού.

To Polygon επικοινώνησε με την Saber Interactive για αυτό το θέμα και ένας εκπρόσωπος της εταιρείας εξήγησε τον λόγο πίσω από αυτή την πρωτότυπη κίνηση:

«Βγάζοντας σε κυκλοφορία μία βελτιωμένη έκδοση του παιχνιδιού ήταν κατά την κρίση μας ο καλύτερος τρόπος να παραδώσουμε όλο το περιεχόμενο του NBA Playgrounds στο Nintendo Switch.

Όταν αρχίσαμε την παραγωγή του NBA Playgrounds, χρησιμοποιήσαμε μία έκδοση της Unreal μηχανής η οποία βρισκόταν υπό παραγωγή από τότε μάθαμε πολλά για την βελτιστοποίηση για αυτό το καινούργιο σύστημα. Δυστυχώς, ο κώδικας έχει αλλάξει σημαντικά που ένα απλό patch δεν ήταν εφικτό την ώρα που έπρεπε να τηρούμε τους οδηγίες της πλατφόρμας. Το ποσό του περιεχομένου που δουλεύαμε μαζί με την μείωση του μεγέθους του αρχείου οδήγησαν στην ανάγκη να το κυκλοφορήσουμε σαν ένα νέο παιχνίδι.

Δεν μπορούμε να ευχαριστήσουμε αρκετά την κοινότητα μας για την υπομονή τους, αφού ξέρουμε πως ήταν μία δύσκολη περίοδος για αυτούς που αγόρασαν το παιχνίδι. Κάναμε ότι καλύτερο να μοιραστούμε ότι μπορούσαμε με τους παίκτες καθ’όλη την διαδικασία αφού δουλέψαμε ώστε να παραδώσουμε την ποιοτική εμπειρία που πλήρωσαν».

Σε ερωτήση του Polygon η Saber απάντησε πώς η νέα έκδοση στο Nintendo Switch το φέρνει σε ισορροπία σε σύγκριση με τις άλλες εκδόσεις σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Διαβάστε επίσης:  Football Manager 2019 Review

Το studio επίσης αναγνώρισε τα λάθη της σχετικά με την ελλειπή επικοινωνία για τις ενημερώσεις στο Nintendo Switch και χαρακτηρίζει τα παράπονα ως «εντελώς δίκαια». H Saber πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι οι παίκτες καταλαβαίνουν μερικές φορές υπάρχουν κάποια όρια για το ποσό των πραγμάτων που πρέπει να ειπωθεί σχετικά με δουλειά η οποία βρίσκεται σε παραγωγή, ειδικά όταν δουλεύεις μαζί με άλλους συνεργάτες».