Το δείγμα από το mobile port του PUBG, τα σχέδια της Blizzard για το Hearthstone στο Switch, η έρευνα της Sony για αλλαγή ονόματος στο PSN και πολλά ακόμη.

Καθημερινά στην βιομηχανία του gaming υπάρχουν πολλές μεγάλες αλλά και μικρές ειδήσεις που περνάνε στα…ψιλά και ενδεχομένως να τις χάνετε. Τις μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε.

Καλή ανάγνωση…

Η Blizzard επιβεβαίωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει στα σχέδια της έκδοση του Hearthstone για το Switch

Κάτι η επιτυχία του Switch, κάτι η φορητότητα του συστήματος, ε δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσουν οι φήμες για κυκλοφορία του Hearthstone στην κονσόλα της Nintendo.

Όχι ότι είναι παράλογο κάτι τέτοιο, αφού θα μπορούσαν να ταιριάξουν ιδανικά. Όμως, ο σχεδιαστής του παιχνιδιού Dean Ayala, μιλώντας στο PowerUp Gaming ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πλάνα της εταιρίας:

Διαβάστε επίσης:  Στην κορυφή των UK Charts το Far Cry 5

«Δεν υπάρχουν σχέδια για να μεταφέρουμε το Hearthstone στο Nintendo Switch” είπε.

Δείγμα gameplay από τη mobile μεταφορά του PUBG

Η Tencent πριν λίγο διάστημα ανέλαβε την ενσωμάτωση του PUBG στην κινεζική αγορά, με την συμφωνία να περιλαμβάνει και την μεταφορά του παιχνιδιού σε mobile συσκευές.

Δύο παιχνίδια που θα βασίζονται στο PUBG θα κυκλοφορήσουν, ένα με πιο arcade αίσθηση, και το άλλο μια κανονική μεταφορά από την PC έκδοση του παιχνιδιού.

Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα πρώτο δείγμα από το δεύτερο παιχνίδι:

Η Sony κάνει έρευνα για να επιτραπεί η αλλαγή ονόματος των παιχτών στο PSN

Ένα από τα πιο έντονα αιτήματα των παιχτών του PS4 είναι να τους δοθεί η δυνατότητα από την Sony να μπορούν να αλλάξουν το όνομα τους στο PSN.

Ένα email που αποκαλύπτει το PushSquare, αναφέρει ότι η Sony «εξετάζει την πιθανότητα να προσθέσει ένα χαρακτηριστικό στο PSN που θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το ID τους», σημειώνοντας ότι παρότι «δεν είναι σίγουρο ότι θα προστεθεί» όμως το feedback των παιχτών «θα ακουστεί».

Διαβάστε επίσης:  Το ρεκόρ του Minecraft που έσπασε το Fortnite, το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης της Lindsay Lohan με τη Rockstar και η επιπλέον επιλογή γραφικών του God of War στο PS4 Pro

Η έρευνα που στάλθηκε από την εταιρία μιλά για μια υποθετική προσθήκη του χαρακτηριστικού, όπου οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν το όνομα τους δωρεάν όσες φορές θέλουν, αλλά μόνο μια φορά κάθε έξι μήνες.

23GB το day one patch του Kingdom Come: Deliverance

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, το Kingdom Come: Deliverance κυκλοφορεί σήμερα, όμως αν δεν κρατιέστε να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας στο μεσαιωνικό σύμπαν του παιχνιδιού, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα.

Το 1.01 patch του παιχνιδιού που είναι απαραίτητο για να παίξετε έχει μέγεθος 23GB και φέρνει διορθώσεις στα animations, στο σύστημα μάχης και πειθούς. Λίγη υπομονή ακόμα!