Οι παίκτες του Fortnite Save the World βρίσκονται σε μία διαμάχη με τους developers εξαιτίας μίας ενημέρωσης στο παιχνίδι που άλλαξε τα στατιστικά των Dragon Weapons, ένα σπάνιο σετ με όπλα τα οποία μπορούν να ξεκλειδωθούν με τα Firecracker Tickets κατά την διάρκεια του Ανοιξιάτικου Spring it On Event.

Ένας παίκτης εξήγησε την κατάσταση στο Reddit, λέγοντας:

«Πολλοί παίκτες ξόδεψαν αρκετές ώρες και χρήματα προσπαθώντας να πάρουν τα καλύτερα Dragon Weapons όπως το Crit Chance. Με αυτή την νέα ενημέρωση, η Epic Games άλλαξε σκόπιμα τα σταιστικά των όπλων κάνοντας τα άχρηστα. Το πρόβλημα ότι όταν ξοδεύεις 50+ ώρες ή 200 δολλάρια προσπαθώντας να πάρεις κάτι και η Epic το καταστρέφει, τότε είναι λογικό να θυμώσεις».

Ένας άλλος παίκτης που ξόδεψε 800 δολλάρια στο παιχνίδι έγραψε στο Reddit:

«Είμαι συντετριμμένος, θέλω τα χρήματα μου πίσω. Τα loadouts μου καταστράφηκαν. Τα schematics μου έχουν αλλαγές… Εpic έκανες το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε κάποιος να κάνει σε ένα Free-To-Play παιχνίδι».

Το subreddit του παιχνιδιού είναι γεμάτο με παίκτες που απειλούν την Epic Games να σταματήσουν να παίζουν και με παίκτες που απλά δείχνουν την δυσαρέσκειά τους σε αυτή την απόφαση.

Διαβάστε επίσης:  Οι παίχτες του FIFA 18 που "εκμεταλλεύτηκαν" τον θάνατο του Davide Astori

Η Epic Games δημοσίευσε μία απολογία στο subreddit σε μία προσπάθεια να εξηγήσει της αλλαγές και να «περιορίσει την ζημιά», λέγοντας:

«Όταν κυκλοφορήσαμε τα Dragon Weapons μπορούσαν να έχουν πάνω λανθασμένα σετ με προνόμια (perks). Ήταν πολύ χάλια (5 γκρι perks) ή καταπληκτικά (5 χρυσά perks), αλλά και στις δύο περιπτώσεις δεν ακολουθούσαν τους κανόνες μας για τα perks.

Ο στόχος μας για το μέλλον είναι να δώσουμε στους παίκτες περισσότερο έλεγχο των perks. To σύστημα με τα perks είναι ακόμη υπό παραγωγή και θα σας επιτρέπει να πάρετε και να διαλέξετε όποια perks θέλετε για να αλλάξετε στα όπλα. Θα πάρει ένα αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

 

Διαβάστε επίσης:  Ο Super Mario είναι επισήμως και πάλι υδραυλικός