Έρχεται το Tom Clancy’s Division 2, οι νέες λειτουργίες του Fortnite, οι εταιρείες που θα μεταφέρουν το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy στις υπόλοιπες πλατφόρμες και πολλά ακόμη.

Καθημερινά στην βιομηχανία του gaming υπάρχουν πολλές μεγάλες αλλά και μικρές ειδήσεις που περνάνε στα…ψιλά και ενδεχομένως να τις χάνετε. Τις μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε.

Καλή ανάγνωση…

Έρχεται το Tom Clancy’s The Division 2

H Ubisoft ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι έρχεται το Tom Clancy’s The Division 2, το sequel του πρώτου τίτλου.

Το Division 2 βρίσκεται υπό παραγωγή από την Massive Entertainment, σε συνεργασία με τις Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shengai και Ubisoft Bucharest.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί την αναβαθμισμένη έκδοση της μηχανής Snowdrop Engine.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στην Ε3 2018 στο Los Angeles των ΗΠΑ τον Ιούνιο, σύμφωνα με την εταιρεία.

Ανακοινώθηκαν οι εταιρείες παραγωγής του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy σε Xbox One, Nintendo Switch και PC

Όπως σας μεταφέραμε, το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy θα κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, Xbox One και PC.

O Crash κάνει το πρώτο ντεμπούτο του στο PC, ενώ επιστρέφει μετά από δεκαετία στις πλατφόρμες της Nintendo και της Microsoft που δεν έλαβαν ποτέ τα πρώτα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης:  Ένας Streamer ολοκλήρωσε όλη την σειρά παιχνιδών Dark Souls χωρίς να δεχθεί χτύπημα από την AI

Η Activision ανακοίνωσε τις εταιρείες που ανέλαβαν την μεταφορά του Crash N. Sane Trilogy της Vicarious Visions από το PlayStation 4 στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

H Vicarious Visions, η εταιρεία που δημιουργήσε το remaster της τριλογίας ανέλαβε την μεταφορά του τίτλου στις Xbox One κονσόλες.

To Toys for Bob Studio, γνωστό για την σειρά παιχνιδιών Skylanders ανέλαβε την μεταφορά του τίτλου στις Nintendo Switch κονσόλες και τέλος η Iron Galaxy, γνωστή για την μεταφορά του Batman Arkham Knight στο PC και του Skyrim στο Nintendo Switch, ανέλαβε την μεταφορά του remaster στο PC.

Το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy έρχεται σε Nintendo Switch, Xbox One και PC την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018.

To Fortnite Cross-Play και Cross-Save ανάμεσα σε Xbox One, PC, Mac και κινητά

Η Epic Games ανακοίνωσε για το Fortnite λειτουργίες Cross-Play και Cross-Save ανάμεσα στις εκδόσεις Xbox One, PC, Mac και στην νέα έκδοση για τα κινητά η οποία ανακοινώθηκε για iOS και Android.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι μεταξύ με άλλους παίκτες και να μεταφέρετε την πρόοδο σας ανάμεσα στις πλατφόρμες αν φυσικά το επιθυμείτε από τις επιλογές των μενού.

Διαβάστε επίσης:  Επίσημο: το επόμενο Call of Duty είναι το Black Ops 4!

Η PlayStation 4 έκδοση του Fortnite θα έχει τις ίδιες λειτουργίες και θα είναι Cross-Play με τις πλατφόρμες εκτός της πλατφόρμας της Microsoft, καθώς η Sony δεν συμφωνεί με την εταιρεία.

Έρχονται remasters των Tomb Raider 1, 2 και 3 στο Steam

H Realtech VR ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει remastered εκδόσεις των Tomb Raider 1,2 και 3 στο Steam. Αυτά τα remasters θα είναι βασισμένα στις εκδόσεις για τα κινητά, θα υποστηρίζουν OpenVR, θα περιέχουν μία νέα 3D μηχανή και θα είναι δωρεάν για τους ιδιοκτήτες των παλαιών εκδόσεων.

Η RealtechVR ισυρίστηκε πώς αυτά τα remasters απαιτούν την αγορά των DOS εκδόσεων που πωλούνται στο Steam.

Τα remasters θα υποστηρίζουν την χρήση Xbox 360/Xbox One τηλεχειριστηρίων, θα περιλαμβάνει τα Unfinished Business και The Golden Mask DLC packs και θα περιλαμβάνουν διορθώσεις προβλημάτων.

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας για αυτά τα remasters.