Το Ludendorff, North Yankton είναι η περιοχή όπου ο πρόλογος του Grand Theft Auto V λαμβάνει χώρα.

Είστε εκεί για να κλέψετε χρήματα και τότε τα πράγματα ξαφνικά πάνε στραβά. H πόλη είναι άδεια, με άλλα λόγια περιέχει textures χαμηλής ποιότητας και δεν περιέχει πολλά πράγματα.

Η Rockstar Games ήθελε να βάλει τους παίκτες σε αυτή την πόλη ώστε να παρακολουθήσουν τα γεγονότα της ιστορίας και όχι να αφήσει τους παίκτες να βγουν από τα οχήματά τους και να κάνουν ότι θέλουν σε αυτό το μέρος. Όπως λέει το βίντεο του χρήστη Shesez στο YouTube, «η Rockstar δεν είχε λόγο να κάνει τέλεια αυτή την πόλη».

Διαβάστε επίσης:  To νέο Trailer του Burnout Paradise Remastered και τα νέα DLC για Assassin's Creed Origins και Wolfenstein II: The New Colossus διαθέσιμα από σήμερα

Τα κτίρια σε αυτή την πόλη αποτελούνται από μερικά επίπεδα textures μεταμορφωμένα σε κουτιά. Ένα σύμπλεγμα από σπίτια, έχει την πλευρά ενός άλλου κτιρίου και τα παράθυρα και όλα τα άλλα πράγματα τα έχει για ταράτσα. Μοιάζει σαν ένα mod για κάποιο παιχνίδι.

Ένα ακόμη παράδειγμα, είναι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα σε ένα σπίτι που φαίνεται πολύ άσχημα. Ο YouTuber Shezez που ανέλυσε το περιβάλλον με μία κάμερα, είπε ότι το δέντρο έχει σχεδιαστεί να φαίνεται σαν 3D, όμως δεν είναι. Η Rockstar «λύγισε» την εικόνα ώστε να εντοπίζεται από τα μάτια των παικτών καθώς περπατάνε μακριά από το παράθυρο. Η κάμερα του YouTuber αποκαλύπτει ότι είναι ένα επίπεδο texture σε ένα άδειο δωμάτιο.

Διαβάστε επίσης:  Tα trailers για τα Kirby Star Allies και Αttack of Titan 2 και το νέο patch του Call of Duty Black Ops III

Υπάρχουν και άλλα παράξενα πράγματα στο North Yankton όπως ένα εξωγήινο μοντέλο τοποθετημένο μέσα σε ένα παγωμένο ποτάμι.