Ο αριθμός παιχτών του Rainbow Six Siege, το weekly event mode του PUBG η τιμωρία εταιριών για τα loot boxes των παιχνιδιών τους και πολλά ακόμη.

Καθημερινά στην βιομηχανία του gaming υπάρχουν πολλές μεγάλες αλλά και μικρές ειδήσεις που περνάνε στα…ψιλά και ενδεχομένως να τις χάνετε. Τις μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε.

Καλή ανάγνωση…

Το Rainbow Six Siege ξεπέρασε τους 30 εκατομμύρια παίχτες

Από την κυκλοφορία του και έπειτα το Rainbow Six Siege βλέπει σταδιακά τον αριθμό παιχτών του να αυξάνεται.

Τον Αύγουστο το συνολικό νούμερο έφτασε τους 20 εκατομμύρια παίχτες, τον Δεκέμβριο τους 25 εκατομμύρια παίχτες και τώρα ανακοινώθηκε ότι πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες παίζουν το παιχνίδι της Ubisoft.

Διαβάστε επίσης:  To Spyro Reignited Trilogy έρχεται τον Σεπτέμβριο, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Spider-Man στο PS4 και οι ριζικές αλλαγές του Call of Duty: WWII

 

Το εβδομαδιαίο event mode του PUBG

Το event mode αυτής της εβδομάδας ανακοινώθηκε και θα είναι γνώριμο σε όσους προτιμούν τον custom server browser.

Πρόκειται για το War mode που ουσιαστικά είναι ένα team deathmatch. Οι παίχτες ξεκινούν με συγκεκριμένα loadouts που περιλαμβάνουν ένα random assault rifle ή DMR, ένα random pistol, ένα level 1 helmet και γιλέκο, και μια grenade.Η ζώνη δεν μικραίνει.

Αποκαλύφθηκε η δεύτερη στολή που θα προσφερθεί ως pre-order bonus στο Spider-Man

Η δεύτερη από τις τρεις στολές που θα προσφερθούν ως pre order bonus στο επερχόμενο Spider-Man αποκαλύφθηκε και θα ενθουσιάσει τους fans της Marvel.

Διαβάστε επίσης:  Πώς η Ubisoft φτιάχνει τόσα πολλά Assassin's Creed παιχνίδια;

Αυτή είναι η Iron Spider στολή από το MCU που είχε παρουσιαστεί στο τέλος του Spider-Man: Homecoming και το επερχόμενο Avengers: Infinity War.

Η Νότια Κορέα τιμώρησε τρεις publishers για τα loot boxes

Η επιτροπή εμπορίου της Νότιας Κορέας τιμώρησε τρεις game publishers για παραπλανητικές αποδόσεις loot boxes στα παιχνίδια τους.

Συγκεκριμένα οι Nexon, Netmarble, και NextFloor είναι μερικές από τις πιο γνωστές εταιρίες free to play παιχνιδιών στην Ασία και εκείνες που τιμωρήθηκαν με χρηματικό πρόστιμο για τα loot boxes των παιχνιδιών Netmarble of Marvel: Future Fight, Star Wars: Force Arena fame και Destiny Child.