Η Microsoft κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα μία νέα ενημέρωση για όλους τους χρήστες του Xbox One η οποία έφερε νέες λειτουργίες για τις κονσόλες. Σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Η λειτουργία FastStart διαθέσιμη για επιλεγμένα παιχνίδια

Η λειτουργία FastStart ανακοινώθηκε στο stage της εταιρείας στην E3 2018 η οποία επιτρέπει τους παίκτες να παίξουν τα παιχνίδια τους που κατεβάζουν πιο γρήγορα, μετά το κατέβασμα ενός κομματιού του αρχείου.

Το FastStart στην ουσία είναι ένας αλγόριθμος που εντοπίζει και κατεβάζει τα κατάλληλα αρχεία που κάνουν το παιχνίδι διαθέσιμο πριν κατέβει ολόκληρο.

Διαβάστε επίσης:  Η επιτροπή παιγνίων της Βρετανίας δηλώνει πώς δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ τζόγου και loot boxes

Η λειτουργία είναι διαθέσιμη για επιλεγμένα παιχνίδια και θα συνεχίσει να προστίθεται και σε άλλα παιχνίδια.

Ταξινόμηση παιχνιδιών και εφαρμογών

Η Microsoft δημιούργησε μία λειτουργία ταξινόμησης που επιτρέπει τους χρήστες να ταξινομούν τα παιχνίδια τους και τις εφαρμογές τους βαζοντάς τα σε ομάδες τις οποίες μπορούν να ονομάσουν όπως επιθυμούν.

Η λειτουργία ταξινόμησης είναι διαθέσιμη στην καρτέλα “Games & Apps” όπου εκεί βρίσκεται το ψηφιακό περιεχόμενο σας.

Περισσότερες επιλογές αναζήτησης

Η αναζήτηση στο αρχικό μενού της κονσόλα Xbox One είναι τώρα πιο εύκολη. Πατώντας το Y κουμπί σε οποιοδήποτε σημείο του αρχικού μενού θα ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου το οποίο επιτρέπει τους χρήστες να ανοίγουν πιο εύκολα το εγκατεστημένο περιεχόμενο, να μπουν στις ρυθμίσεις ή να βρουν προϊόντα στο Microsoft Store.

Διαβάστε επίσης:  To Fortnite έφτασε τους 200 εκατομμύρια παίχτες

Ενημερώσεις για το Mixer

H εταιρεία κυκλοφόρησε επίσης και βελτιώσεις για την streaming υπηρεσία Mixer. Η νέα ενημέρωση πρόσθεσε βελτιώσεις στην λειτουργία “Share Controller”, και βελτίωση στην ποιότητα κατά την μετάδοση στο Multiplayer.

Τέλος, η νέα ενημέρωση επιτρέπει τους streamers να μεταδίδουν full-screen με μία κάμερα στο Mixer.

H ενημέρωση είναι διαθέσιμη τώρα για όλους τους χρήστες του Xbox One.