Πληροφορίες για το DLC 2 του Far Cry 5, προλάβετε δωρεάν το Second Assault DLC του Battlefield 4, το νέο βίντεο για το RIDE 3 και πολλά ακόμη.

Καθημερινά στην βιομηχανία του gaming υπάρχουν πολλές μεγάλες αλλά και μικρές ειδήσεις που περνάνε στα…ψιλά και ενδεχομένως να τις χάνετε. Τις μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε.

Καλή ανάγνωση…

Πληροφορίες και τo Teaser Trailer για το δεύτερο DLC του Far Cry 5

H Ubisoft κυκλοφόρησε τo Launch Trailer για το δεύτερο DLC του Far Cry 5 το οποίο ονομάζεται Lost on Mars και όπως υπονοεί ο τίτλος του θα ταξιδέψει τους παίκτες στον πλανήτη Άρη.

Το Far Cry 5: Lost on Mars θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PlayStation 4 και PC και θα είναι διαθέσιμο αυτόνομα ή ως μέρος του Season Pass την Τρίτη 17 Ιουλίου.

Οι νέες προσθήκες στο Xbox Backwards Compatibility πρόγραμμα του Xbox One

H Microsoft σε συνεργασία με την Codemasters κυκλοφόρησε τo Οverlord του 2007 και το Overlord II του 2009 στο Backwards Compatibility πρόγραμμα του Xbox One.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δίσκους ή τις ψηφιακές εκδόσεις των παιχνιδιών και να παίξετε στην κονσόλα Xbox One.

To Second Assault DLC του Battlefield 4 δωρεάν για περιορισμένο χρόνο

Η Electronic Arts γιορτάζει την επερχόμενη κυκλοφορία του Battlefield V με δωρεάν περιεχόμενο για παλαιότερους τίτλους της.

Αυτή την φορά, η εταιρεία προσφέρει για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να κατεβάσετε για περιορισμένο χρόνο το Second Assault DLC του Battlefield 4 δωρεάν μέχρι την Τρίτη 17 Ιουλίου σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

To Second Assault DLC του Battlefield 4 περιέχει Μultiplayer χάρτες από το Battlefield 3 με νέα χαρακτηριστικά. Αξίζει να σημειωθεί, πώς το πακέτο θα παραμείνει στην συλλογή σας για πάντα αν το αποκτήσετε μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

To Launch Trailer του Shining Resonance Refrain

Η SEGA κυκλοφόρησε εχθές στην αγορά το JRPG Shining Resonance Refrain σε Xbox One, PlayStation 4, PC και Nintendo Switch.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω το Launch Trailer που κυκλοφόρησε η εταιρεία:

To νέο βίντεο του RIDE 3 παρουσιάζει τον σχεδιασμό της λίμνης Garda στην Ιταλία για το παιχνίδι

H Milestone Italy κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το επερχόμενο παιχνίδι της με οδήγηση μοτοσυκλέτας RIDE 3 όπου σχεδιαστές της εταιρείας παρουσιάζουν πώς σχεδίασαν την λίμνη Garda της Ιταλίας μέσα στο παιχνίδι.

Το RIDE 3 έρχεται την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018 σε PlayStation 4, Xbox One και PC.