Η Microsoft τις αποψινές ώρες της περασμένης Τρίτης πραγματοποίησε την μηνιαία εκπομπή Inside Xbox για τον Ιούλιο, όπου υπήρχαν ανακοινώσεις και εκλεκτοί καλεσμένοι. Θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις και στιγμές του Inside Xbox Ιουλίου.

To Rocket League και το Warhammer: Vermintide 2 είναι διαθέσιμα στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass

H Microsoft ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές Multiplayer παιχνίδια της Psyonix, Rocket League είναι πλέον μέρος της Xbox Game Pass συνδρομητικής υπηρεσίας. Η εταιρεία επίσης είχε και βίντεο με τον Scott Rudi, Game Director του παιχνιδιού να καλωσορίζει τους νέους παίκτες.

H εταιρεία επίσης πρόσθεσε στην συνδρομητική υπηρεσία το νέο Warhammer: Verminitide 2 το sequel της hack n’ slash CO-OP σειράς από την Fatshark.

To νέο χειριστήριο Sport White Special Edition για το Xbox One

O διευθυντής προγραμματισμού του Xbox Larry Hryb παρουσίασε στην εκπομπή το νέο χειριστήριο του Xbox One, Sport White Special Edition.

Η εταιρεία εμπνεύστηκε από τα σπόρ και το χρώμα των παπουτσιών για την δημιουργία αυτής της χρωματικής παλέτας πάνω στο χειριστήριο.

Το Xbox One Sport White Special Edition χειριστήριο θα κυκλοφορήσει και στα κατηστήματα της Ελληνικής αγοράς την Τρίτη 7 Αυγούστου.

Νο Man’s Sky

H Microsoft είχε ετοιμάσει ένα βίντεο με τον ιδρυτή της Hello Games Sean Murray o οποίος μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την κυκλοφορία του No Man’s Sky στις κονσόλες Xbox One.

H Hello Games παρουσίασε επίσης και ένα νέο trailer με το οποίο παρουσιάζει τα έντεκα πράγματα που έχουν αλλάξει από την αρχική κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PlayStation 4 και PC.

To Νο Man’s Sky έρχεται στις κονσόλες Xbox One την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018. Την ίδια ημέρα θα κυκλοφορήσει και η νέα ενημέρωση για το παιχνίδι σε PS4 και PC.

We Happy Few

H Microsoft είχε καλεσμένο τον Guillaume Provost της Compulsion Games και παρουσίασε το νέο Story Mode του We Happy Few και μοιράστηκε ότι οι παίκτες θα μπορούν να δουν τα γεγονότα από διάφορες οπτικές γωνίες.

To We Happy Few έρχεται την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018 σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Earthfall

Ο Collin Moore, υπεύθυνος κοινότητας της Holospank και ο παραγωγός Chris Archer ήταν καλεσμένοι στην Inside Xbox εκπομπή για να παρουσιάσουν το Earthfall με νέο Gameplay.

To Earthfall είναι ένα CO-OP παιχνίδι βολών, όπου οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν από την εισβολή εξωγήινων.

Οι καλεσμένοι ανακοίνωσαν επίσης ότι όλο το έξτρα περιεχόμενο όπως χάρτες και άλλες προσθήκες θα είναι δωρεάν στους ιδιοκτήτες του παιχνιδιού.

To Earthfall έρχεται την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

Forza Horizon 4

Στο τέλος του Inside Xbox Show «πήρε την σκυτάλη» η Playground Games όπου παρουσίασε νέο gameplay για το Forza Horizon 4 και νέες πληροφορίες.

Το Forza Horizon 4 έρχεται σε Xbox One και Windows 10 την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018.