Ένα χρόνο πίσω η Codemasters προσέφερε το καλύτερο παιχνίδι F1 αυτής της γενιάς επενδύοντας ιδιαίτερα στο Career mode του παιχνιδιού. Με το F1 2018 προσπαθεί να κάνει ένα βήμα μπροστά και η Enarxis Dynamic Media μας έδωσε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε αν κατάφερε να το κάνει αυτό:

Ένα ταλέντο για την κορυφή

Ξεκινάμε με την εύκολη διαπίστωση ότι το Career Mode του F1 2018 είναι το mode που ξεχωρίζει, προσφέροντας απρόσμενο βάθος σε ένα τομέα που δεν είναι χαρακτηριστικός για ένα racing παιχνίδι.

Ότι είχαμε μέχρι πέρυσι έχουμε και φέτος, με ένα δαιδαλώδες σύστημα ανάπτυξης του αυτοκινήτου σας, το οποίο έχει επιπλέον προσθήκες, με σημαντικότερη από αυτές να είναι η απευθείας σύνδεση των απαντήσεών σας στα media με την συμπεριφορά της ομάδας σας προς εσάς.

f1 2018

Μην γελιέστε, μια νίκη στη Formula 1, είναι νίκης μιας ολόκληρης ομάδας, με πολλούς ανθρώπους να δουλεύουν σκληρά, ώστε να καταφέρει ένας ικανός οδηγός να ανέβει στο βάθρο. Και για να συμβεί αυτό, ιδιαίτερη σημασία έχουν οι σχέσεις μεταξύ μιας ομάδας.

Διαβάστε επίσης:  Αυτός είναι ο λόγος που η Sony καθυστέρησε την ενεργοποίηση cross play λειτουργιών με τις υπόλοιπες κονσόλες

Αυτό το συναίσθημα το προσφέρει με μοναδικό τρόπο το F1 2018.

Από εκεί και πέρα τα resource points παραμένουν ώστε να προχωρήσετε σε διάφορες βελτιώσεις του μονοθεσίου σας, όπως επίσης και οι απαιτήσεις που έχει η ομάδα σας από εσάς σε κάθε Grand Prix.

Πληθώρα modes

Ακόμα όμως και αν δεν θέλετε να εμβαθύνετε τόσο πολύ στην εμπειρία μιας ολόκληρης καριέρας ενός οδηγού της Formula 1 το παιχνίδι προσφέρει πολλά ακόμη modes: από ένα κλασσικό πρωτάθλημα με τις ομάδες και τους οδηγούς της F1 2018, μέχρι ένα πρωτάθλημα με αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία στο πρωτάθλημα, και από εκεί σε διάφορα events και challenges που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Το ίδιο απαιτητικό gameplay

Το να οδηγείς ένα αυτοκίνητο της Formula 1 δεν είναι τόσο απλό όσο το να στρίβεις ένα τιμόνι. Ένα σωρό παράγοντες παίζουν ρόλο στην απόδοση του αυτοκινήτου ( το φορτίο καυσίμων, η γωνία στροφής, η φθορά των ελαστικών κλπ) και το F1 2018 διατηρεί το ίδιο ύφος και στυλ με τον -πετυχημένο- προκάτοχό του.

Διαβάστε επίσης:  FIFA 19 Review

Το F1 2018 είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, που δεν συγχωρεί απροσεξίες, αφού η A.I. θα είναι πάντα εκεί να εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε λάθος.

Γραφικά – Ήχος

Χτίζοντας πάνω στην περσινή έκδοση, το F1 2018 παρουσιάζει τα μοντέλα των αυτοκινήτων και τα περιβάλλοντα στις πίστες όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα γίνεται.

Ο ήχος παραμένει εξαιρετικός και οι..μυημένοι θα μπορείτε με ευκολία να ξεχωρίσετε ένα αυτοκίνητο από τον ήχο του!

f1 2018

Αξίζει να το αγοράσω;

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ειδικά της F1 έχουν πλέον μια πολύ αξιόλογη επιλογή για να αισθανθούν την εμπειρία ενός οδηγού F1.

Το F1 2018 είναι σε θέση να σας προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και να δοκιμάσει τις αντοχές σας, με πραγματικά πολλές ώρες αλλά και μεγάλης ποικιλίας gameplay.

silver