Connect with us

Τι ψάχνεις;

Top

Ο Youtuber που κατηγορείται για παιδοφιλία

Ο Lionmaker είναι ένας Youtuber 27 ετών με 600 χιλιάδες subscribers που ασχολείται κυρίως με το Minecraft και τα βίντεο του έχουν πάνω από 200 εκατομμύρια views.

Το κοινό του ήταν συνήθως έφηβοι και προ-έφηβοι με πολλούς από τους οποίους συνήθως επικοινωνούσε μέσω Skype. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, πολλές φορές είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι τους.

Όμως, όλα αυτά άλλαξαν, όταν στο λογαριασμό του στο Twitter ανάρτησε γυμνές φωτογραφίες μιας 16χρονης θαυμάστριας του, αναφέροντας “εγώ και αυτή είχαμε αρκετές σεξουαλικές ανταλλαγές στο Skype”.

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη με τους γονείς του κοριτσιού, ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι κάποιος είχε παραβιάσει τους λογαριασμούς του, με αποκλειστικό σκοπό να τον παρουσιάσει ως παιδόφιλο.

Όμως η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν το μόνο παιδί που πλησίασε σεξουαλικά ο Lionmaker.

H 12χρονη Chantelle Wiseman ξεκίνησε την κουβέντα με τον LionMaker το 2014,  όπως αποκάλυψε η μητέρα της Suzie στο Motherboard.

Διαβάστε επίσης:  Ο Τοντ Χάουαρντ «λέει συνέχεια όχι» σε μια τηλεοπτική μεταφορά του Elder Scrolls

Όμως λίγο μετά, ο LionMaker της ζήτησε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Η μητέρα της πήρε τον έλεγχο και του απάντησε, παρότι εκείνος της ζήτησε “να μην πει σε κανέναν για τη συνομιλία τους”.

Όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία της υπόθεσης, ο Stephen Cheenks, ένας 15χρονος fan του Youtuber, μιλούσε το ίδιο βράδυ με τον LionMaker, όταν εκείνος του πρόσφερε 500 δολάρια για να του στείλει γυμνές φωτογραφίες του. Όταν το παιδί αρνήθηκε, ο LionMaker μετέφερε τα 500 δολάρια μέσω PayPal, ώστε να τον πείσει, κάτι που επιβεβαιώνει και η ίδια η υπηρεσία.

Πάντως ο LionMaker δεν είναι ο πρώτος Youtuber που κατηγορείται για παιδοφιλία. Προηγουμένως, την ίδια κατηγορία είχαν αντιμετωπίσει ο 26χρονος Yamimash, αλλά και 21χρονος Miniladdd και οι δύο είχαν ζητήσει από 14χρονες θαυμάστριες τους, να τους στείλουν γυμνές φωτογραφίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεα

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι η τηλεοπτική σειρά The Witcher θα αποκτήσει πέμπτη σεζόν, αλλά δήλωσε ότι θα είναι η τελευταία. Η παραγωγή της τέταρτης...

Νεα

Η Meta ανακοίνωσε ότι ανοίγει το Meta Horizon OS, το λειτουργικό σύστημα που τροφοδοτεί το Quest headset, σε τρίτους κατασκευαστές υλικού. Το Xbox, η...

Νεα

Το Helldivers 2 βρίσκεται στην αγορά για περισσότερο από δύο μήνες και σε αυτό το διάστημα έχει σταθερό και συνεπή αριθμό παικτών. Υπάρχει μια...

Νεα

Η EA αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι EA Sports F1 24. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου, νωρίτερα από τα...