Connect with us

Τι ψάχνετε;

News

6 Λόγοι που το 2016 θα είναι μεγάλη χρονιά για το Gaming

Το 2015 ήταν μια καλή χρονιά για το gaming. Όχι μόνο για το ότι κυκλοφόρησαν κάποια πολύ ωραία παιχνίδια, τα οποία δυσκόλεψαν στο να βγει το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά κάποια μεγάλα βήματα που έγιναν στην τεχνολογία και στην ανάπτυξη των παιχνιδιών. Έφερε πολλές αλλαγές και δημιουργικότητα στην βιομηχανία και έκαναν την χρονιά απίστευτα διασκεδαστική.

Αλλά ακόμα και τώρα, το 2016 μπορεί να είναι και καλύτερο. Μέσα στους επόμενους 12 μήνες, πρόκειται να είναι σκληρός ο ανταγωνισμός αλλά και απίστευτα ευχάριστος με τα παιχνίδια που έρχονται.

Γιατί όμως γίνεται αυτό; Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί λόγοι:

1. Καθυστέρηση παιχνιδιών
Σε κανέναν δεν αρέσουν οι καθυστερήσεις και το καταλαβαίνουμε. Είσαι ενθουσιασμένος για κάτι, κάνεις pre-order τον τίτλο, σκέφτεσαι ότι θα πάρεις το season pass και την collector’s edition, αλλά τότε η κυκλοφορία του παιχνιδιού αναβάλλεται. Δεν έχεις τα λεφτά και είσαι εκτός των σχεδίων που είχες κάνει. Και όταν όμως κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια αυτά, ενθουσιάζεσαι και πάλι, βουτώντας μέσα στον συναρπαστικό κόσμο τους. Από όλα τα ωραία παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν όμως μέσα στο 2016, υπάρχουν και κάποια που έχουν δεχτεί ήδη μια καθυστέρηση.
Κάποια από αυτά είναι το Uncharted 4, Star Fox Zero, Quantum Break, XCOM 2.
2. Η εικονική πραγματικότητα
 
Για χρόνια η βιομηχανία ασχολούνταν με το VR και ήθελαν να το βάλουν στα σπίτια των gamers. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει γίνει μια πρόοδος και οι gamers άρχισαν να ενδιαφέρονται και έτσι μέσα στο 2016 το VR θα μπει στην ζωή μας για τα καλά. Η Sony ανακοίνωσε πως το Playstation VR θα έρθει μέσα στο 2016.
Θα μπορείτε επιτέλους να δείτε προς τι όλο αυτό το hype, και η εμπειρία του gaming θα πάει σε άλλο επίπεδο. Shooters, platformers, adventures, puzzles και RPGs παιχνίδια ήδη είναι υπό ανάπτυξη από τις εταιρείες.
3. Ο Kojima επιστρέφει με δικό του studio
 
Το 2015 δεν ήταν τόσο καλό για τον Hideo Kojima καθώς έφυγε από την Konami. Φυσικά προτού φύγει παράδωσε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, το Metal Gear Solid: The Phantom Pain. Τώρα δημιούργησε δικό του στούντιο με ονομασία Kojima Productions, και συνεργάζεται με τη Sony  για τη δημιουργία νέου franchise.
4. Το Nintendo NX
 
Η Nintendo έχει ξεκινήσει να φτιάχνει την νέα της κονσόλα χωρίς να ξέρουμε τίποτα, μόνο ότι θα είναι μια οικιακή κονσόλα. Η κυκλοφορία του Wii U δεν ήταν τόσο καλή βγαίνοντας σύντομα εκτός ανταγωνισμού με το PS4 και το Xbox One.
5. Τα όνειρα των gamers γίνονται πραγματικότητα
 
Το 2015 επιτέλους έδωσε ότι είχαν στα όνειρα τους εκατομμύρια fans. Το Psychonauts 2 ανακοινώθηκε, το Shenmue III μπήκε στο Kickstarter, το XCOM θα είναι η συνέχεια του προηγούμενου και το FFVIII Remake αναμένεται με αγωνία.
Φυσικά δεν σημαίνει ότι αυτά που ανακοινώθηκαν θα έρθουν μέσα στο 2016. Το XCOM θα έρθει, αλλά τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι ακόμα στην αρχή της ανάπτυξης τους, ενώ κάποια άλλα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Αλλά με τόσο hype που υπάρχει γύρω από παιχνίδια όπως το FFVIII, τα καλά νέα δεν είναι τόσο μακριά.
6. Το Hype για το 2016
 
Δεν έχει σημασία πόσοι fans αυτού του hobby θλίβονται για την νωρίτερη αποκάλυψη, τις σταθερές καθυστερήσεις ή το παράξενο marketing από κάποιες αγαπημένες μας εταιρείες, όλοι καταφέρνουν να πιαστούν από το hype του gaming. Για να είμαι ειλικρινής, είναι λίγο διασκεδαστικό. Η κάθε χρονιά φέρνει τα δικά της “δώρα” και αυτά περιμένουμε και το 2016!Καλή χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

PS4

Η Sony αναφέρει πως κατά την διάρκεια των διακοπών, πούλησαν πάνω από 5.7 εκατομμύρια PS4 κονσόλες. Το γενικό σύνολο τώρα φτάνει τα 35.9 εκατομμύρια....

News

Το φετινό Far Cry θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα: Αντί να κυνηγάτε με ένα οπλοστάσιο πάνω σας, θα έχετε μόνο λίγα όπλα, όπως...

News

Ο αριθμός των παιχνιδιών που θα κυκλοφορήσουν το 2016 συνεχίζει να αυξάνεται, και η χρονιά φαίνεται μέχρι στιγμής πολύ δυνατή, ακόμα και με κάποιες...

News

Δείτε ένα gamer να προσπερνά την Capital Wasteland σε χρόνο που εμείς οι υπόλοιποι θα προσπαθούσαμε να κατακτήσουμε ένα special point. Είναι απλά ένα...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ