Αυτό τον Ιούνιο, το επόμενο μέρος του Elders Scrolls Online ξεκινά.

Είχαμε πρόσβαση στην Closed Beta και σας παρουσιάζουμε την εμπειρία μας.

Το Elder Scrolls Online: Morrowind προσφέρει ώρες αναζητήσεων και μάχης στην πιο όμορφη ίσως τοποθεσία του παιχνιδιού

Εκτός από τη νέα τοποθεσία, το The Elder Scrolls Online: Morrowind προσθέτει μια νέα κατηγορία Warden, μια νέα ανταγωνιστική λειτουργία multiplayer, ένα νέο trial και αρκετό ακόμη περιεχόμενο.

H ιστορία ξεκινά όταν ο παίχτης βρίσκεται φυλακισμένος. Τελικά διασώνεται από έναν δολοφόνο και την ομάδα του με σκοπό να σώσει όλο το Morrowind. Η μοίρα της γης εξαρτάται από εσάς, για να βοηθήσετε τον Vivec, τον θρυλικό πολεμιστή-ποιητή και προστάτη του Vvardenfell, να σώσει τον κόσμο από μια θανατηφόρα Daedric απειλή. Ναι, οι άγριοι πρίγκιπες Daedric προκαλούν ξανά προβλήματα.

Για τους fans του franchise, το The Elder Scrolls Online: Morrowind βρίσκεται περίπου 700 χρόνια πριν από τα γεγονότα του The Elder Scrolls III: Morrowind. Θα συναντήσετε σίγουρα γνωστές τοποθεσίες καθώς προσπαθείτε να λύσετε το μυστήριο της ασθένειας του Vivec και να αποκαταστήσετε τη δύναμή του. Οι παίκτες ταξιδεύουν από τα ηφαιστειακά Ashlands στα δάση γεμάτα μανιτάρια και περπατούν στους δρόμους του Vivec City, που βρίσκονται ακόμη υπό κατασκευή σε αυτό το σημείο.

Εκείνοι που έχουν ήδη το The Elder Scrolls Online μπορούν απλά να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους και να μεταβούν αμέσως στο νέο κεφάλαιο όταν ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου. Αν είσαι νέος παίκτης, είσαι έτοιμος για μια πραγματική απόλαυση και πλούσια εμπειρία ESO.

Το Elder Scrolls Online: Morrowind περιλαμβάνει όλο το αρχικό περιεχόμενο, έτσι οι νέοι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες ώρες questing σε ολόκληρο το Tamriel. Οι υπάρχοντες παίκτες μπορούν να επιλέξουν να μεταφέρουν τους χαρακτήρες τους στο Morrowind ή να ξεκινήσουν από την αρχή μια νέα περιπέτεια.

Οι Warden είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στο παιχνίδι

Ο φύλακας ασκεί ισχυρή μαγεία βασισμένη στη φύση και, σύμφωνα με το franchise του Elder Scrolls, μπορεί να προσαρμοστεί με πολλές δυνατότητες που ταιριάζουν στο playstyle σας. Είναι εκπληκτικό το πώς αλλάζει η δυναμική του σε οποιοδήποτε πεδίο μάχης γιατί δεν φοβάσαι να αναλάβεις πλήθος εχθρών από μόνος σου.

Το Morrowind εισάγει επίσης ένα trial και ένα νέο multiplater mode για να παίξετε. Οι παίκτες μπορούν να εισέλθουν στον πύργο Telvanni του Tel Fyr με τους ισχυρότερους συμμάχους για να πολεμήσουν μέσα από τις αίθουσες κατασκευής και να εξερευνήσουν ένα μέρος της Clockwork City σε μια νέα δοκιμασία 12 παικτών. Αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε και τους καλύτερους άλλους παίκτες. Αν κατευθυνθείτε προς το Ashlands, μπορείτε να λάβετε μέρος με τους συμπαίκτες σας σε συναρπαστικές μάχες τύπου deathmatch.

Συμπέρασμα

Ο χρόνος με το The Elder Scrolls Online: Morrowind σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο απέραντο είναι το παιχνίδι.

Ο τίτλος ξεκίνησε ως μια μάλλον απλή εμπειρία. Όχι μόνο οι προγραμματιστές έχουν βελτιώσει το περιβάλλον με την πάροδο των χρόνων, αλλά έχουν τροποποιήσει το gameplay έτσι ώστε να αισθάνεται ο παίχτης σαν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Το περιβάλλον στο Morrowind είναι ακόμα πιο όμορφο από όσα έχει να προσφέρει το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition.

Παρά την όλη αισθητική, η ιστορία είναι αυτό που ξεχωρίζει. Είναι μια σύνθετη ιστορία που περιλαμβάνει πολιτική όσο και μυστικισμό και γι ‘αυτό και ενθουσιάζει. Προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε spoilers, αλλά σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας θα νιώσετε έκπληξη πολλές στιγμές. Με την προσθήκη του περιεχομένου Morrowind, το Elder Scrolls Online είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια και διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου online τίτλου σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό, ότι 4 διαφορετικές εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία του, οι οποίες περιλαμβάνουν την Standard Edition, την Upgrade Edition, την Digital Collector’s Edition και την Physical Collector’s Edition.