Η Nintendo μας έχει συνηθίσει σε διάφορες παράξενες εφευρέσεις, οι οποίες άλλοτε πετυχαίνουν και άλλοτε όχι.

Η κορυφαία όμως ίσως είναι αυτή που έκανε χθες.

Το Nintendo Labo, είναι ένα πρόσθετο για το Switch που θα επιτρέψει στους παίκτες να εισάγουν την κονσόλα σε διάφορα κομμάτια χαρτονιού, δημιουργώντας αντικείμενα όπως ρομπότ, καλάμια ψαρέματος μέχρι και πιάνο!

Το Nintendo Labo συνδυάζει τη μαγεία του Nintendo Switch με τη διασκέδαση των δημιουργιών DIY” εξηγεί η εταιρεία στην ιστοσελίδα του Labo. Θα ξεκινήσετε με ένα κομμάτι χαρτονιού, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα από αυτά τα στοιχεία και στη συνέχεια θα τοποθετήσετε το Switch για να το ενεργοποιήσετε. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να παίξετε με τις δημιουργίες σας.

Το Nintendo Labo θα κυκλοφορήσει στις 20 Απριλίου. Θα μπορείτε να αγοράσετε δύο διαφορετικά σετ:

  1. το Variety Kit (για 70$ – το οποίο περιλαμβάνει δύο Toy-Con RC Αυτοκίνητα, ένα Toy-Con Καλάμι ψαρέματος, ένα Toy-Con σπίτι, μια Toy-Con μηχανή και ένα Toy-Con πιάνο) και το
  2. Robot Kit (για 80$ – με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε ένα διαδραστικό ρομπότ-κοστούμι με γείσο, σακίδιο και ιμάντες για τα χέρια και τα πόδια σας, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να φορέσετε για να αναλάβετε τον έλεγχο ενός γιγαντιαίου ρομπότ στο παιχνίδι).

Και τα δύο κιτ θα έρθουν με όλο το χαρτόνι και το λογισμικό που θα χρειαστείτε. Μπορείτε επίσης με 10 δολάρια να πάρετε ένα “Σετ Προσαρμογής” που περιλαμβάνει στένσιλ, αυτοκόλλητα και έγχρωμη ταινία για να διορθώσετε το χαρτόνι αν έχετε κάποιο ατύχημα.