Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το νέο Call of Duty (το preview μας για το multiplayer του μπορείτε να το διαβάσετε εδώ) θα περιέχει και ένα Battle Royale mode με την ονομασία Blackout.

Τώρα έχουμε την αποκάλυψη του χάρτη του mode, που από μόνος του μπορεί να μην μας λέει και πολλά, αλλά μας δίνει μια πρώτη εικόνα από το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Αρχικά είναι προφανές ότι χρησιμοποιείται η γνωστή, επιτυχημένη συνταγή παρόμοιων παιχνιδιών, αφού βλέπουμε δύο μεγάλες περιοχές να χωρίζονται από ένα ποτάμι, το οποίο οι παίχτες σίγουρα θα πρέπει να διασχίζουν συχνά. Επιπλέον τα δάση (που πάντα είναι επικίνδυνα σε τέτοιο είδος παιχνιδιών) είναι εκεί, μαζί και με ένα κομμάτι ερήμου.

Σε πρώτη φάση από τον χάρτη φαίνεται να λείπουν οι κατοικημένες περιοχές έχοντας αντικατασταθεί με άλλες, οι οποίες είναι γνωστές στους παίχτες του Call of Duty και συγκεκριμένα πρόκειται για τις περιοχές “Turbines,” “Fracking Tower” και “Asylum” καθώς και άλλες που συνδέονται απευθείας με προηγούμενους χάρτες που δημιούργησε η Treyarch για προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Περισσότερα για το Blackout mode θα μάθουμε στην beta του που θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον μήνα.