4 ενδιαφέροντα νέα χαρακτηριστικά από το demo του FIFA 19

Διάβαστε την άποψη μας για το demo του FIFA 19 στο preview μας. Τώρα σας παρουσιάζουμε τέσσερα εξειδικευμένα χαρακτηριστικά το demo, τα οποία μπορεί να μην έχουν απευθείας σχέση με το gameplay (εκτός από ένα) αλλά ομορφαίνουν το παιχνίδι!

Ας τα δούμε:

Το χτύπημα στα “απόκρυφα” έχει το δικό του animation!

Όσοι είμαστε άντρες ξέρουμε τον πόνο. Τώρα τον καταλαβαίνει και ο παίχτης μας. Ναι, το FIFA 19 έχει ειδικό animation για το όταν η μπάλα χτυπήσει στα γεννητικά όργανα ενός παίχτη:

 

Πως να ενεργοποιήσετε το Timed Finishing

Το να ενεργοποιήσετε το νέο μηχανισμό του παιχνιδιού είναι πιο εύκολο απ ότι φαντάζεστε και φυσικά έχει νέο συνδυασμό κουμπιών, διαφορετικό από αυτό που είχατε συνηθίσει στο Finesse Shot.

Χρειάζεται απλά να πατήσετε τα L1+R1+Shoot στο PS4 και τα ανάλογα κουμπιά στο Xbox One.

Random πανηγυρισμός

Αν δεν μπορείτε να απομνημονεύσετε συγκεκριμένους συνδυασμούς (ή τους ξεχνάτε πάνω στην ένταση ενός γκολ!) για πανηγυρισμούς, δεν χρειάζεστε πλέον να αγχώνεστε!

Πατώντας το κύκλο (στο PS4, και το B στο Xbox One) ο παίχτης σας κάνει έναν τυχαίο πανηγυρισμό!

Κανένας πανηγυρισμός, πάμε για σέντρα!

Είστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι ή λάτρεις της πειθαρχίας και δεν θέλετε να χάσετε την συγκέντρωση σας με “ανούσιους” πανηγυρισμούς; Κανένα πρόβλημα.

Πατώντας τα L1 + L2 + R1 + R2 στο PS4 (και τις αντίστοιχες σκανδάλες στο Xbox One) παραλείπετε τελείως το κομμάτι των πανηγυρισμών και οι αντίπαλοι κάνουν κατευθείαν σέντρα.

Περισσοτερα
Modders κατάφεραν να ξεκλειδώσουν κρυφές επιλογές γραφικών για το The Witcher 3 στο Nintendo Switch