Βασισμένη στην πιο απλή μορφή ενός RPG η σειρά Diablo έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές όλα αυτά τα χρόνια.

Τώρα, ήρθε η ώρα να την δούμε και σε μια κονσόλα της Nintendo, που δεν είναι άλλη από το Nintendo Switch, με το Diablo III: Eternal Collection.

Gold και Loot

Διαλέγεις την class σου που η κάθε μια έχει τα δικά της δυνατά σημεία (και τις δικές τις αδυναμίες!), τα δικά της abilities και ρίχνεσαι σε μια μάχη δίχως τέλος. Μέσες – άκρες αυτό είναι το Diablo III.

Ένα top-down RPG, με μια ενδιαφέρουσα βασική ιστορία και έναν κόσμο που στην αρχή μπορεί να μοιάζει ανέμπνευστος όμως στην πορεία παίρνει την δική του μορφή, κρύβει τα δικά του μυστικά και αποκαλύπτει πόσο βίαιος και σκοτεινός είναι. Την ίδια ώρα όμως, είναι γεμάτος θησαυρούς που καλείστε να βρείτε, με το loot να είναι η επιβράβευση σας για τις αμέτρητες μάχες που θα κληθείτε να δώσετε.

Diablo-3-Switch

Όσο μάλιστα ανεβάζετε level τον χαρακτήρα σας, και εξερευνάτε περιοχές, τόση περισσότερη θα είναι και η επιθυμία σας για μάχες, και θα ανοίγει η όρεξή σας για περισσότερο loot.

diablo iii eternal collection co op

Είναι καλύτερα με φίλους

Τι καλύτερο σε έναν κόσμο αφιλόξενο, να έχετε παρέα τους φίλους σας. Το co-op play του Diablo III : Eternal Collection είναι όσο πιο…Nintendo γίνεται.

Μπορείτε να βρείτε συνοδοιπόρους είτε online, είτε να προσκαλέσετε έναν φίλο σας να παίξετε μαζί στην ίδια κονσόλα, είτε ακόμα καλύτερα να στήσετε ένα πάρτι με πολλά Nintendo Switch!

Οι διαφορετικές classes και οι Seasons (αν επιμείνετε να παίζετε με μια class) προσφέρουν υψηλό βαθμό replayability ώστε να μην σταματάτε να παίζετε ποτέ.

diablo iii eternal collection

Γραφικά – Ήχος

Το Diablo III δεν κυκλοφόρησε…χτες και η Eternal Collection “προδίδει” την ηλικία του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ικανοποιητικό στο μάτι.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και στον ήχο, χωρίς να υπάρχει κάτι που να ξεχωρίζει ή να απογοητεύει πλήρως.

Αξίζει να το αγοράσω;

Υψηλός βαθμός replayability, διασκεδαστικό co-op με φίλους, το Diablo III: Eternal Collection είναι ένα παιχνίδι δίχως τέλος που σας περιμένει για να σας προσφέρει ένα χορταστικό πακέτο διασκέδασης.

Αν αυτό είναι το είδος του παιχνιδιού που σας αρέσει, δεν χρειάζεται να κάνετε δεύτερες σκέψεις, αν και για τους μη μυημένους, μπορεί να φανεί μονότονο και επαναλαμβανόμενο.

silver