Η δικηγορική εταιρεία Migliaccio & Rathod LLP διερευνά και προσελκύει πελάτες για πιθανή αγωγή εναντίον της Bethesda για το Fallout 76. Σύμφωνα με τη σελίδα της εταιρείας, ελπίζουν να εκπροσωπήσουν τους παίκτες που αγόρασαν το παιχνίδι και ήταν δυσαρεστημένοι με την ποιότητα του προϊόντος από τεχνική άποψη. Περισσότερο στέκονται στο σημείο, ότι υπάρχουν κατηγορίες ότι η Bethesda αρνείται να επιστρέψει χρήματα για το προϊόν.

Ενώ αναμένονται μικρά προβλήματα και δυσλειτουργίες κατά την διάρκεια των πρώτων ημερών κυκλοφορίας των περισσότερων νέων παιχνιδιών, το Fallout 76 ξεκίνησε με ένα patch 56GB που έχει αποδειχθεί ότι είναι μόνο ένα σημείο εκκίνησης για τα προβλήματα του παιχνιδιού“, γράφει η δικηγορική εταιρεία.

Οι παίκτες που προσπάθησαν να λάβουν επιστροφή χρημάτων λόγω των πολλών δυσλειτουργιών του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να το κάνουν από τότε που έκαναν λήψη του παιχνιδιού, αφήνοντάς τους να ασχοληθούν με μια απροσπέλαστη εμπειρία μέχρι τα patches να το κάνουν playable”.

Έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές στο Reddit σχετικά με την Bethesda που αρνείται επιστροφές χρημάτων για το παιχνίδι, αν και δεν είναι σαφές για το εαν πρόκειται για μια γενική πολιτική.

Η εταιρία επέλεξε να μην κυκλοφορήσει το Fallout 76 στο Steam, το οποίο έχει πολιτική επιστροφής δύο ωρών ή δύο εβδομάδων στα παιχνίδια, επιλέγοντας αντίθετα να το κυκλοφορήσει μόνο στον launcher της.

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων της Bethesda επιτρέπει την επιστροφή των μην ανοικτών φυσικών αντικειμένων, αλλά δεν επιστρέφει χρήματα για παιχνίδια που αγοράζονται ψηφιακά, εκτός αν αυτό έχει επιβληθεί από το νόμο, όπως συμβαίνει εδώ στην Ευρώπη.