Η Bethesda ανακοίνωσε ότι οι παίκτες που αγόρασαν την Power Armor Edition του Fallout 76 θα λάβουν τις τσάντες που διαφημίστηκαν αρχικά στις προ-παραγγελίες.

Η Power Armor Edition του Fallout 76 αρχικά διαφημιζόταν πώς θα περιείχε ένα κράνος Power Armor, διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα και μία ειδική τσάντα. Όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε και οι ιδιοκτήτες άνοιξαν τις συσκευασίες τους αντίκρισαν πώς η τσάντα είναι φτιαγμένη από νάιλον και όχι από καμβά όπως διαφημιζόταν και πωλούνταν.

Οι οπαδοί του παιχνιδιού στην συνέχεια έδειξαν την δυσαρέσκεια τους προς την Bethesda μέσω των Social Media και η εταιρεία αποφάσισε να τους προσφέρει έκπτωση για το παιχνίδι αξίας 5 ευρώ, κάτι που εξόργισε τους παίκτες ακόμη περισσότερο.

Τώρα το studio ανακοίνωσε πώς θα στείλει τις τσάντες που είχε διαφημίσει στους ιδιοκτήτες του παιχνιδιού σε μία προσπάθεια να ξαναφτιάξει τις σχέσεις της με την κοινότητα του Fallout.

Οι ιδιοκτήτες αυτής της έκδοσης θα έχουν το περιθώριο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019 να υποβάλλουν τα στοιχεία τους και την απόδειξη αγοράς μέσω της ιστοσελίδας της Bethesda και θα παραλάβουν την τσάντα μόλις τελειώσει η διαδικασία της παραγωγής.