Ένας έφηβος ο οποίος δημοσίευε διαρροές και πληροφορίες σχετικά με το Fortnite της Epic Games δέχθηκε ένα γράμμα από τους νομικούς συμβούλους της εταιρείας για να κλείσει τις λειτουργίες της ιστοσελίδας του.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, το FNBRLeaks έκλεισε τους λογαριασμούς του στα Social Media μετά την επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη η Epic Games.

Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας έκανε μία ανάρτηση με την χρήση του Twitlonger λέγοντας:

«Μετά το αίτημα του δικηγόρου της Epic Games οι λογαριασμοί της ιστοσελίδας μου στα Twitter, Discord, YouTube, Instagram και GitHub πρέπει να κλείσουν, ειδάλλως θα ξεκινήσει ποινική δίωξη εναντίον μου. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τους ακολούθους μου μέσα σε αυτούς τους 7 μήνες λειτουργίας του FNBRLeaks. Δυστυχώς, όλα έρχονται στο τέλος τους».

Το FNBRLeaks έκλεισε τους λογαριασμούς του στο Twitter που είχε 243.000 ακόλουθους και τον server στο Discord. H ιστοσελίδα και το Instagram είναι ακόμη ζωντανά όταν γράφτηκαν αυτές οι γραμμές και επικεντρώνεται πλέον σε ειδήσεις σχετικά με το παιχνίδι και όχι σε διαρροές.

Η Epic Games δήλωσε πώς οι διαρροές της ιστοσελίδας δεν ήταν το πρόβλημα και το κίνητρο πίσω από την δίωξη.

«Ο ιδιοκτήτης αυτών των λογαριασμών προωθούσε και διαφήμιζε εργαλεία τροποποίησης για το παιχνίδι κάτι που παραβιάζει τους όρους των υπηρεσιών μας και αυτό δεν σχετίζεται άμεσα με την εξόρυξη δεδομένων και την διαρροή πληροφοριών».