Πάει και το 2018…Ακόμη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, η πέμπτη χρονιά που μας βρίσκει μαζί, με το site μας να κλείνει πέντε χρόνια λειτουργίας! Πώς περνά ο καιρός ε;

Με τις καλές μας και τις κακές μας στιγμές, ήταν ένα έτος, στο οποίο σας προσφέρουμε πάνω 700 ειδήσεις, 27 απολαυστικά αφιερώματα, πάνω από 30 reviews παιχνιδιών και 20 άρθρα γνώμης για τις εξελίξεις στην gaming βιομηχανία.

Και όπως δείχνουν τα στοιχεία και εσείς με την σειρά σας μας στηρίξατε, καθώς υπήρχαν μήνες που καταρρίψατε τα δικά μας ρεκόρ επισκεψιμότητας και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό!

Όπως κάθε χρόνο εδώ, θα δούμε μαζί τα δέκα άρθρα που διαβάσατε περισσότερο την χρονιά που φεύγει. Καλό 2019 σε όλους!

10. Ρro Evolution Soccer 2019 Preview

Στην δέκατη θέση συναντάμε ένα preview! Η ανυπομονησία για το νέο τίτλο της Konami ήταν μεγάλη και το preview μας ήταν το κατάλληλο μέρος για να σας λυθούν πολλές απορίες για το τι να περιμένετε!

9. Οι αλλαγές και οι προσθήκες στο Master League του PES 2019

Ακόμη ένα κείμενο για το νέο Pro Evolution Soccer βρέθηκε ψηλά στην προτίμησή σας, φτάνοντας μέχρι την ένατη θέση της λίστας μας.

8. Όλες οι ημερομηνίες για τα επιβεβαιωμένα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν το 2018

Ένα γιγαντιαίο αφιέρωμα – οδηγός για το τι να περιμένετε ολόκληρο το 2018, όπως πολλοί μας είπατε, σας βοήθησε να προγραμματίσετε τις αγορές σας. Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα έρχεται και η 2k19 edition του άρθρου!

7. Ένας παίκτης του World of Warcraft τιμωρήθηκε με φυλάκιση ενός χρόνου λόγω υπερφόρτωσης των servers

8 χρόνια μετά την πράξη του, ο Calin Mateias οδηγήθηκε στην φυλακή, κερδίζοντας το ενδιαφέρον σας.

6. Τα mobile παιχνίδια με τις μεγαλύτερες απώλειες εσόδων εξαιτίας της πειρατείας

Η έρευνα της TapCore για την πειρατεία στα mobile games έδωσε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία και σας παρουσιάσαμε.

5. H ημιτελής περιοχή του Grand Theft Auto V

Στον εντυπωσιακό χάρτη του GTA V υπάρχει μια περιοχή, η οποία χρησιμοποιήθηκε για πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Τόσο συγκεκριμένο, που οι δημιουργοί της δεν μπήκαν καν στον κόπο να την ολοκληρώσουν!

4. 25χρονος συνελήφθη για κλοπή FIFA coins από την EA

Ο Martin Marsich κατηγορείται ότι είχε αποκτήσει μόνιμη πρόσβαση στους servers της EA και με κάποιον τρόπο μπορούσε να κλέβει FIFA coins για το FIFA 18! Τώρα απειλείται με 5 χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο ύψους 250 χιλιάδων δολαρίων.

3. Η θέση της Konami για το πρόβλημα με τις άδειες των ομάδων στο Pro Evolution Soccer

Το πρόβλημα με τις άδειες των ομάδων, είναι μεγάλο στη σειρά Pro Evolution Soccer, με την Konami να δίνει την δική της απάντηση για το θέμα.

2. Πώς να κατεβάσετε το Fortnite στην Android συσκευή σας

H Epic Games αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει την mobile έκδοση του Fortnite στο Google Playstore και για αυτό σας προσφέραμε έναν αναλυτικό οδηγό για το πως να κατεβάσετε το παιχνίδι στην Android συσκευή σας!

1.Όλες οι πληροφορίες για το Fortnite στις mobile συσκευές

Ξέραμε με πόση αγωνία περιμένατε πολλοί από εσάς το Fortnite στις φορητές συσκευές. Το αναλυτικό άρθρο μας για όλα όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε για το port κέντρισε το ενδιαφέρον σας και ήταν το άρθρο μας με τις περισσότερες αναγνώσεις για το 2018!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί τα καλύτερα έρχονται και το 2019!