Το Fallout 76 έχει συγκεντρώσει πολλές αμφιλεγόμενες αντιδράσεις συνολικά από τους οπαδούς του παιχνιδιού για την διαχείριση του παιχνιδιού και τις κινήσεις της Bethesda για τους ιδιοκτήτες των ειδικών εκδόσεων του παιχνιδιού που όπως φαίνεται συνεχίζουν να τους απογοητεύουν.

Κάποιοι καταναλωτές αποφάσισαν να αγοράσουν τα Special Edition Nuka Cola Rum Bottles αξίας 80 δολαρίων συν τα έξοδα μεταφοράς που είναι συλλεκτικά μπουκάλια και περιέχουν ρούμι.

Το προϊόν έφτασε στους πρώτους πελάτες, αλλά δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την ποιότητα του προϊόντος αφού είναι ένα απλό γυάλινο μπουκάλι το οποίο έχει πάνω του φτηνό πλαστικό για κάλυμμα.

Ο χρήστης του Reddit έκανε μία ανάρτηση στο Gaming subreddit με μία φωτογραφία που τράβηξε με το μπουκάλι στέλνοντας ένα μήνυμα στην Bethesda λέγοντας πώς πλήρωσε 80 δολάρια για αυτή την ειδική έκδοση, το λιγότερο πράγμα που είχε να κάνει η εταιρεία είναι ένα γυάλινο μπουκάλι.

H απογοήτευση των καταναλωτών για την ποιότητα του προϊόντος αποτυπώνεται επίσης και από βίντεο του YouTube που ανέβασαν οι ιδιοκτήτες αυτής της έκδοσης.

Οι ιδιοκτήτες του προϊόντος σχολίασαν επίσης και τον σχεδιασμό και ισχυρίζονται ότι ο σχεδιασμός κάνει το σερβίρισμα ποτών αδύνατο αφού είναι εύκολο να σκορπιστούν τα ροφήματα εκτός του ποτηριού.

Άλλοι παίκτες σχολιάζουν πώς ένα τέτοιο προϊόν με αυτή την ποιότητα δεν θα έπρεπε να προωθούταν ως συλλεκτικό αντικείμενο, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν υποβάλλει αιτήσεις για επιστροφή χρημάτων από την Bethesda και την εταιρεία παραγωγής Silver Screen Bottling.

Κάποιοι άλλοι καταναλωτές δεν είναι έκπληκτοι από την ποιότητα του προϊόντος αφού η παραγωγή και η μεταφορά έχουν αναβληθεί πολλές φορές κάτι που υπονοεί ότι ήδη υπήρχαν προβλήματα με την παραγωγή από τότε που άρχισαν οι προ-παραγγελίες.

Μένει να δούμε πώς θα διαχειριστεί και αυτό το πρόβλημα η Bethesda και αν θα κάνει κάτι για την αποζημίωση των καταναλωτών, όπως και έκανε με τις τσάντες φτιαγμένες από νάιλον.