Είχαμε επισημάνει και προηγουμένως ότι το Epic Games Store θα αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στα ψηφιακά καταστήματα, σε μια αγορά που το Steam της Valve κυριαρχούσε.

Το πιο κερδοφόρο (για τις εταιρίες) επιχειρηματικό μοντέλο του καταστήματος της Epic το κάνει ελκυστικό και δεν θα αργούσε η ώρα που κάποια μεγάλη εταιρία θα έδειχνε την προτίμησή της εγκαταλείποντας το Steam.

Με ανακοίνωση της, η Ubisoft έκανε γνωστό ότι για την κυκλοφορία του επερχόμενου The Division 2, θα προτιμήσει το Epic Games Store, ως μέρος μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιριών που θα αφορά “επιλεγμένους τίτλους” κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Ο Chris Early, αντιπρόεδρος συνεργασιών της Ubisoft, είπε σχετικά: “Εμπιστευόμαστε την Epic ότι θα πετύχει ένα ομαλό ταξίδι για τους οπαδούς μας, από την προπαραγγελία του παιχνιδιού και την απόλαυση της Beta, μέχρι την κυκλοφορία … Η Epic συνεχίζει να διαταράσσει τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών και το μοντέλο ψηφιακής διανομής τρίτων είναι το τελευταίο παράδειγμα και κάτι που η Ubisoft θέλει να υποστηρίξει.