Το Gameathlon Winter powered by Sprite επιστρέφει στις 19 & 20 Ιανουαρίου 2019, στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do και σας περιμένει για μια ανεπανάληπτη εμπειρία gaming!

Με 350 gaming rigs από τη διοργάνωση, τα διαβόητα τουρνουά του Gameathlon σε 25+ κατηγορίες προσφέρουν έπαθλα και δόξα. Στόχος, να σπάσει το περσινό πανελλήνιο ρεκόρ των 1.970 συμμετεχόντων!

Στην Arena των 3,5 στρεμμάτων θα φιλοξενηθεί η πιο πλήρης, χειμερινή, έκθεση gaming  και τεχνολογίας, με όλα τα αγαπημένα σου brands να είναι εκεί, με  booths και activations, ενώ καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν δωρεάν 20.000+ αναψυκτικά μέσω των #RFRSH Points.

Εκεί που θα γίνει όμως ο πανικός είναι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πρώτου ελληνικού LAN PARTY, με 1000mbps Internet και το μεγαλύτερο δίκτυο που έχει στηθεί σε event απο την SIMPLEX Πληροφορική Α.Ε. Οι πύλες του θα μείνουν ανοιχτές ένα ολόκληρο 48ωρο, για ένα συγκεκριμένο VIP κοινό.  Οι πρίζες, οι οθόνες και τα πληκτρολόγια θα πάρουν φωτιά, με τουρνουά, δράσεις, βραδινά DJ Sets και ένα βασιλικό πρωινό για το ξημέρωμα της Κυριακής. Οι πρωτεργάτες θα πρέπει να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό (Desktop/Console), ενώ η διοργάνωση θα παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ρεύμα , καθώς και χώρο εργασίας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο θεσμός του “Red Carpet” με πάνω από 60 ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες.

Στο διάζωμα θα φιλοξενούνται κοινότητες της pop/cult κουλτούρας, θα υπάρχει χώρος για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades, retro, επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και για εστίαση.

Τέλος, ιδιαίτερο βάρος αυτή τη χρονιά δίνεται στην υπεύθυνη πλευρά της βιομηχανίας, με kids friendly περιβάλλον και ζώνες, ομιλίες από ειδικούς για την ορθολογική χρήση της τεχνολογίας και των videogames, ενώ παράλληλα, 1€ από κάθε εισιτήριο, κατά τη διάρκεια του event, θα διατεθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Xplaygr.com συμμετέχει στην εκδήλωση ως χορηγός επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες:

GameAthlon Winter 2019 – Tae Kwon Do Φάληρο

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 19 & Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 10.00-22.00

Lan Party: ΝΟΝ STOP

Facebook: https://www.facebook.com/gameathlongreece/

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/277383869771660/

Instagram: https://www.instagram.com/gameathlon/

Site: https://www.gameathlon.eu