Όπως σας ενημερώσαμε, η Slightly Mad ετοιμάζει την δικιά της κονσόλα που ονομάζεται Mad Box.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Slighty Mad Studios Ian Bell δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τις πρώτες φωτογραφίες από τον πρωτότυπο σχεδιασμό της κονσόλας που ετοιμάζει το studio.

Ο Bell δήλωσε πώς έχει πολλούς επενδυτές που ενδιαφέρονται σε αυτό το project, επίσης το ότι θα είναι έτοιμο μέσα σε τρία χρόνια και τέλος ότι θα είναι ανταγωνιστικό με τις άλλες μεγάλες κονσόλες με τεχνικά χαρακτηριστικά ισοδύναμα «με έναν πολύ γρήγορο υπολογιστή σε δύο χρόνια από τώρα».

O CEO της Slighty Mad έδωσε επίσης περισσότερες πληροφορίες στο Twitter αποκαλύπτοντας ότι στα πλάνα του η κονσόλα θα έχει μία χειρολαβή η οποία θα ανοίγει με ένα πάτημα ενός κουμπιού, επίσης ότι η κονσόλα θα έχει μικρό βάρος και τέλος ότι θα μπορεί να επικοινωνεί ασύρματα με άλλες κονσόλες Mad Box.

Σε ένα άλλο Tweet, δήλωσε πώς η διαδικασία παραγωγής και μεταφοράς παιχνιδιών στην κονσόλα θα είναι πολύ απλή.

«Όλοι οι ανεξάρτητοι δημιουργοί στον πλανήτη Γη θα έχουν μία πλατφόρμα η οποία θα είναι συμβατή με όλες, μία μηχανή εξαγωγής η οποία απαιτεί “σχεδόν ένα click” για να τους επιτρέψει να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια σε PC, Xbox, PlayStation και Mad Box. Ο χρόνος που θα απαιτείται για την μεταφορά των παιχνιδιών θα είναι πολύ μικρός για τις εταιρείες που χρησιμοποιούν την δικιά τους μηχανή. Η μηχανή μας θα είναι εντελώς δωρεάν».

Παραμένει να δούμε στο μέλλον περισσότερες εξελίξεις σχετικά με το νέο «τεράστιο project» της Slightly Mad Studios.