Πολλοί παίκτες περίμεναν υπομονετικά την κυκλοφορία του Kingdom Hearts III μετά την αρχική του ανακοίνωση του το 2013 στην E3. To παιχνίδι της Square Enix κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στην πρώτη θέση των UK Charts σπάζοντας ρεκόρ, διότι είναι η πρώτη φορά που η σειρά βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα αγορών.

Το 82% των πωλήσεων έγιναν στο PlayStation 4, με το Xbox One να διατηρεί το υπόλοιπο κομμάτι των αγορών κάτι που δεν είναι παράξενο αφού είναι η πρώτη φορά που παιχνίδι της σειράς κυκλοφορεί στην πλατφόρμα της Microsoft.

To Resident Evil 2 της Capcom συνέχισε τις εξαιρετικές πωλήσεις αλλά έχασε την μάχη με το Kingdom Hearts III και βρέθηκε μία θέση πιο πίσω σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή στην δεύτερη θέση.

Το Kingdom Hearts ΙΙΙ έριξε μία θέση πιο πίσω και τα υπόλοιπα παιχνίδια τα οποία συνεχίζουν να διατηρούν τις ίδιες θέσεις εδώ και πολλές εβδομάδες όπως τα Red Dead Redemption 2, FIFA 19, Call of Duty: Black Ops 4, και New Super Mario Bros U.

Ένα ακόμη παιχνίδι που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα είναι το Dragons: Dawn of New Rider της Outright Games το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην τριακοστή-έβδομη θέση του πίνακα αγορών.

Αυτό είναι το Top 10 των UK Charts για την εβδομάδα που μας πέρασε (28 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2019):

  1. Kingdom Hearts III
  2. Resident Evil 2
  3. Red Dead Redemption 2
  4. FIFA 19
  5. Call of Duty: Black Ops 4
  6. New Super Mario Bros U
  7. Mario Kart 8 Deluxe
  8. Super Smash Bros. Ultimate
  9. Grand Theft Auto V
  10. Spyro Reignited Trilogy