Κατά τη διάρκεια της οικονομικής ενημέρωσης της, ο διευθύνων σύμβουλος της EA, Andrew Wilson ανακοίνωσε ότι το Battlefield V δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες των πωλήσεων για το τρίμηνο που συμπεριλαμβάνονται οι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς..

Ο Wilson απέδωσε τη χαμηλή απόδοση του Battlefield V σε διάφορους παράγοντες. Πρώτα ήταν η μηνιαία καθυστέρηση του παιχνιδιού από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου, η οποία ώθησε τον τίτλο σε μια πιο έντονη περίοδο πωλήσεων.

Ο Wilson επεσήμανε την προτεραιότητα στο single player περιεχόμενο σε σχέση με το BR mode του Battlefield V που ακόμη δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει, κάτι που συμβάλλει στη μείωση των πωλήσεων.Ο CFO Blake Jorgensen έδωσε συγκεκριμένους αριθμούς: το Battlefield V πούλησε 7,3 εκατομμύρια αντίτυπα, τοποθετώντας το 1 εκατομμύριο αντίτυπα κάτω από τις προσδοκίες της εταιρείας.

Η EA ανακοίνωσε ότι 27 εκατομμύρια παίκτες έχουν παίξει παιχνίδια Battlefield κατά το προηγούμενο έτος, και ότι έχει δεσμευτεί για  “μακροπρόθεσμη ζωντανή υπηρεσία” σε αυτούς. Η λειτουργία του battle royale mode του Battlefield V θα ξεκινήσει τον Μάρτιο.