Αν είστε οπαδός του Fortnite και δημιουργήσατε ξεχωριστούς λογαριασμούς για να παίξετε το παιχνίδι σε Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch τότε μπορείτε να τους ενώσετε και να μεταφέρετε όλο το υλικό από V-bucks και αντικείμενα σε έναν κύριο λογαριασμό με το νέο εργαλείο που διέθεσε η Epic Games.

Η λειτουργία της Epc συνδέει μερική πρόοδο του παιχνιδιού και τις αγορές σε έναν λογαριασμό τον οποίο χρησιμοποιείται συνήθως και στην συνέχεια σβήνει τους δευτερεύοντες λογαριασμούς. Στην συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό τον κύριο λογαριασμό και να παίξετε σε όποια πλατφόρμα επιθυμείτε, αφού το Fortnite έχει υποστήριξη Cross-Platform.

Για να ενώσετε τους λογαριασμούς σας του Fortnite θα πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Epic και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας και να κάνετε την μεταφορά.

Υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί για αυτή την λειτουργία. Μπορείτε να ενώσετε λογαριασμούς για PlayStation 4, Xbox Οne και Nintendo Switch που χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον μία φορά πριν την 28 Σεπτεμβρίου 2018. Τέλος, δεν θα έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία αν ο λογαριασμός σας έχει τιμωρηθεί με αναστολή ή οριστικό κλείσιμο.

Η ένωση των λογαριασμών θα μεταφέρει στον λογαριασμό που θέλετε τα V-bucks και αντικείμενα από το Battle Royale. Για το Save The World μπορούν να μεταφερθούν XP, Heroes, Llamas, Defenders, Schematics, Survivors, Evolution και Perk Materials.

Υπάρχουν και αντίκειμενα που δεν μπορούν να μεταφερθούν όπως η πρόοδός σας και τo level σας στο Save The World, τα Creative Islands, και τα αντικείμενα του Unreal Marketplace.

Η Epic Games δηλώνει πώς για να γίνει η πλήρης μεταφορά των αντικειμένων θα χρειαστεί ένα διάστημα δύο εβδομάδων.