Το Football Manager έχει αποδειχθεί ότι δεν πρόκειται μόνο για ένα παιχνίδι το οποίο μπορεί να σε εξοργίσει (αν δεχτείς γκολ στο 93ο λεπτό και είναι το πρώτο γκολ του παίχτη που σκοράρει σε όλη την σεζόν!), ή να σου δώσει την απόλυτη ευχαρίστηση (κερδίζοντας τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα του χωριού σου). Μπορεί να αλλάξει και την ζωή ενός ανθρώπου.

Ο Jack Thorpe είναι ένας σκάουτ για το Football Manager, άνθρωπος δηλαδή που παρακολουθεί αγώνες και ανάλογα ρυθμίζει τις in-game ικανότητες των παιχτών.  Ο Thorpe πριν μερικά χρόνια παρακολουθούσε των αγώνα της δεύτερης ομάδας της Barnet και το ενδιαφέρον του κέντρισε ο τερματοφύλακας της, Kai McKenzie-Lyle.

Ψάχνοντας πληροφορίες για αυτόν, ανακάλυψε ότι παρότι είχε γεννηθεί στο Λονδίνο, είχε ρίζες και από την Γουιάνα. Έτσι κάλεσε την ομοσπονδία της χώρας για να το επισημάνει, με τον Kai McKenzie-Lyle να καλείται στην εθνική της μικρής χώρας!

Το 2017 πήρε μέρος στα προκριματικά του Κυπέλλου Καραιβικής και είχε μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις (κατάφερε να σκοράρει κιόλας!), που τον οδήγησαν μέχρι και στην υπογραφή συμβολαίου με την Λιβέρπουλ!

Και όλα αυτά, ξεκίνησαν από την επιμονή ενός σκάουτ του Football Manager.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την όμορφη ιστορία, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι from People Make Games: