Οι παραγωγοί του Fortnite απάντησαν στα ερωτήματα των οπαδών σχετικά με το μέλλον του battle royale παιχνιδιού.

Οι απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα περιλάμβανε στοιχεία για περισσότερα οχήματα, νέες λειτουργίες επικοινωνίας, την πιθανότητα προσθήκης respawn, και βελτιώσεις στον ήχο. Οι περισσότερες από αυτές τις αλλαγές θα έρθουν στην όγδοη σεζόν του παιχνιδιού.

Όπως έχουν τα πράγματα τώρα το Fortnite δεν επιτρέπει τους παίκτες να κάνουν respawn μετά από θανάτους, όπως το νέο battle royale παιχνίδι Apex Legends. H Epic Games απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το respawning λέγοντας:

«Έχουμε λάβει υπόψη αυτό τον μηχανισμό για να το προσθέσουμε στο παιχνίδι και το εξερευνήσαμε. Θέλουμε να δώσουμε τον χρόνο που απαιτείται για να καταλάβουμε πλήρως την επίδραση αυτής της λειτουργίας στο παιχνίδι. Περιμένετε για περισσότερες πληροφορίες κατά την διάρκεια της όγδοης σεζόν».

Ένας άλλος χρήστης έκανε ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχουν στο τραπέζι βελτιώσεις στην επικοινωνία των ομάδων. Αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο στο νέο Apex Legends το οποίο περιλαμβάνει το ping system που επιτρέπει τους παίκτες να επικοινωνούν χωρίς την χρήση ακουστικών. Η Epic απάντησε λέγοντας πώς έχει κάποια πλάνα βελτίωσης για τα map markers και τους άλλους τρόπους επικοινωνίας στη όγδοη σεζόν.

Άλλα ενδιαφέρουσα στοιχεία που βγήκαν από τις ερωτήσεις των οπαδών περιλαμβάνουν μελλοντικά σχέδια για να προσθέσει ένα νέο όχημα, βελτιώσεις στη σταθερότητα των server και τους τρόπους λειτουργίας του ήχου.