Οι οπαδοί και οι data miners του Fortnite ανακάλυψαν στοιχεία που δείχνουν ότι μία λειτουργία Respawning έρχεται στο παιχνίδι. Αυτή η λειτούργια ίσως κυκλοφορήσει σύντομα.

Πριν την κυκλοφορία της όγδοης σεζόν, η Epic Games σχολίασε την πιθανότητα προσθήκης respawn και pinging όπως του Apex Legends της Respawn Entertainment.

To σύστημα Pinging προστέθηκε ήδη στο παιχνίδι με την κυκλοφορία της νέας ενημέρωσης και όπως φαίνεται με τα δεδομένα που ανακάλυψαν οι παίκτες έρχεται και το respawning. Αυτό είναι βασισμένο στα βαν που βρήκαν κάποιοι παίκτες στα αρχεία του παιχνιδιού.

Αυτά τα βαν έχουν μία εικόνα ενός ατόμου στην κορυφή τους και στα αρχεία του παιχνιδιού ονομάζονται Second Chance Van. O χρήστης του Twitter FortTory βρήκε αυτά τα βαν τα οποία για την ώρα δεν είναι προσβάσιμα στο παιχνίδι. Άλλοι χρήστες βρήκαν στοιχεία για νέες κάρτες που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το βαν.

Οι παίκτες θεωρούν πώς το σύστημα respawn του Fortnite θα δουλεύει παρόμοια με αυτό του Apex Legends, σύμφωνα με τα ευρήματα τους. Οι παίκτες που θα πεθαίνουν θα αφήνουν πίσω τους μία κάρτα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα από αυτά τα Second Chance Van, επιτρέποντας τους παίκτες να φέρουν τους συμπαίκτες τους πίσω στην μάχη.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να μάθουμε σύντομα από την Epic Games σχετικά με αυτό το νέο σύστημα respawn για το Fortnite.