Άλλη μία μήνυση έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη συλλογή της Epic Games για το Fortnite.

Η Epic Games έκανε μεγάλες αλλαγές στο σύστημα loot boxes του Fortnite Save The World, παρόλα αυτά ένας δυσαρεστημένος γονέας στέλνει την Epic στα δικαστήρια.

Όπως αναφέρει η μηνυτήρια αναφορά από πηγή του Verge, «η Epic τελειοποίησε ένα αρπακτικό κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται παίκτες συμπεριλαμβανομένου και μικρά παιδιά με τα loot boxes τα οποία προσφέρονται σε χαμηλές τιμές σε σύγκριση με τα ανταγωνιστικά παιχνίδια ώστε να δελεάσει τους παίκτες να ξεκινήσουν να παίζουν Fortite με κύριο στόχο να τους παρασύρει και να τα αγοράσουν γεμίζοντας τις τσέπες της Epic με χρήματα».

Τα loot llamas του Fortnite είναι μέρος του PvE για το Save the World, και η ενημέρωση 7.30 η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς έφερε κάποιες αλλαγές με την προσθήκη των X-Ray llamas που επιτρέπουν στους παίκτες να βλέπουν τι περιέχει το πακέτο πριν την αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί, πώς η Epic δεν φανέρωνε τις πιθανότητες των αντικειμένων πριν την ενημέρωση και συνεχίζει να μην τα παρουσιάζει, κάτι που αναφέρει επίσης η μηνυτήρια αναφορά.