Η Microsoft διοργάνωσε σε ζωντανή μετάδοση τις βραδινές ώρες της Τρίτης το μηνιαίο Show Inside Xbox, όπου η εταιρεία ανακοινώνει ειδήσεις και προβάλλει Trailers για διάφορα παιχνίδια μαζί με πληροφορίες από τους εκλεκτούς της καλεσμένους.

To Minecraft στην υπηρεσία Xbox Game Pass τον Απρίλιο

Η Microsoft ξεκίνησε το Show της ανακοινώνοντας ότι το Minecraft έρχεται στην συνδρομητική υπηρεσία Xbox Games Pass του Xbox One την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019.

Στην υπηρεσία θα είναι η Bedrock έκδοση του παιχνιδιού που περιέχει Cross-Play λειτουργίες με το Nintendo Switch, Windows 10, Gear VR, Android και iOS.

To Halo: The Master Chief Collection στο PC και το Halo Reach έρχεται στην συλλογή

Στην συνέχεια στο stage ήρθε ως καλεσμένος ο Brian Jerrard της 343 Industries ο οποίος ανακοίνωσε ότι το Halo: The Master Chief Collection θα κυκλοφορήσει στο PC μέσω Steam και Wndows 10 Store.

To κάθε παιχνίδι του Halo: The Master Chief Collection θα κυκλοφορήσει ξεχωριστά ένα-ένα με την πάροδο του καιρού, ώστε να έχουν χρόνο οι ομάδες παραγωγής να διασφαλίσουν την ποιότητα του κάθε τίτλου.

Ο πρώτος τίτλος που θα κυκλοφορήσει στο PC είναι το Halo Reach και μετά θα ακολουθήσουν οι κυκλοφορίες των Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST Campaign και Halo 4. Τα παιχνίδια θα είναι επίσης διαθέσιμα και για ξεχωριστή αγορά εντός του MCC όταν γίνονται διαθέσιμα. Σύμφωνα, με την 343 Industries το κάθε παιχνίδι θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Για τους ιδιοκτήτες της Xbox One έκδοσης το Halo Reach θα προστεθεί στην συλλογή. Το Multiplayer περιεχόμενο του Halo Reach που είναι το Forge και το Theater θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του Halo Master Chief Collection. To υπόλοιπο παιχνίδι που αποτελείται από το Campaign και το Firefight θα διατίθεται ως DLC επί πληρωμής. Οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν πρόσβαση σε όλο το παιχνίδι ως κομμάτι της συνδρομής τους για όσο εξακολουθούν να είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία.

Το Halo Reach θα είναι σε Remastered μορφή ειδικά για το Xbox One και το PC με υποστήριξη 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και 4K.

Οι ομάδες παραγωγής πίσω από την PC έκδοση του Halo: The Master Chief Collection είναι η 343 Industries μαζί με την Splash Damage και την Ruffian Games.

Ο Jerrard δήλωσε πώς η εταιρεία θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες στο Halo Championship Series Invitational στις 15-17 Μαρτίου 2019.

To νέο Trailer για το Tom Clancy’s The Division 2

H εταιρεία στην συνέχεια παρουσίασε τις 4Κ και HDR λειτουργίες του Tom Clancy’s The Division 2 με ένα νέο Trailer.

H Gold Edition του Tom Clancy’s The Division 2 κυκλοφορεί τώρα, ενώ η βασική έκδοση έρχεται την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

To Launch Trailer του One Piece World Seeker

Στην συνέχεια προβλήθηκε το Launch Trailer του One Piece World Seeker της Bandai Namco Entertainment.

To One Piece World Seeker έρχεται την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 σε Xbox One, PlayStation 4 και PC.

To νέο χειριστήριο του Xbox One Phantom White Special Edition

Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο ασύρματο χειριστήριο για το Xbox One και για άλλες υποστηριζόμενες συσκευές Phantom White Special Edition.

To design είναι εμπνευσμένο από την επιστημονική φαντασία σύμφωνα με την Microsoft. Είναι ένα λευκό χειριστήριο με διαφανές όψη που προσφέρει μία ματιά στο εσωτερικό του χειριστηρίου.

Το Xbox One Phantom White Special Edition θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την Τρίτη 2 Απριλίου 2019.

Μία ματιά στο Xcloud

O επικεφαλής του Cloud προγράμματος της Microsoft Kareem Chouldry ήταν καλεσμένος στο Show όπου μίλησε για το Project Xcloud το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν τα Xbox παιχνίδια τους σε άλλες συσκευές με την δύναμη των servers της εταιρείας.

Η παρουσιάστρια του Inside Xbox έπαιξε το Forza Horizon 4 στο Smartphone με την χρήση του Xcloud.

Ο Chloudry δήλωσε πώς η Microsoft θα ξεκινήσει να δοκιμάζει την υπηρεσία με τους καταναλωτές εντός της χρονιάς.

Το DayZ θα βγει από το Xbox Game Preview τον Μάρτιο

Η Bohemia Interactive ανακοίνωσε ότι το DayZ ήταν μεγάλη επιτυχία στο Xbox Game Preview και ότι η πλήρης έκδοση του Online Shooter θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 27 Μαρτίου.

To DayZ κυκλοφορεί τώρα σε Xbox One και PC.