Η Respawn Entertainment «έχει κηρύξει πόλεμο» εναντίον των cheaters στο Apex Legends.

O επικεφαλής της κοινότητας της Respawn Jay Frechette σε δημοσίευση του στο Reddit του Apex Legends δήλωσε πώς η εταιρεία απέβαλλε 355.000 παίκτες στο PC μέσω του Anti-Cheat.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Η υπηρεσία δουλεύει, αλλά η μάχη εναντίον των cheaters είναι ένας πόλεμος σε εξέλιξη για τον οποίο θα χρειαστούμε να προσαρμοστούμε και να είμαστε σε επαγρύπνηση για να το καταπολεμήσουμε.

Παίρνουμε το cheating στα σοβαρά και νοιαζόμαστε πολύ για την υγεία και την σταθερότητα του Apex Legends για όλους τους παίκτες».

Ο Frechette δήλωσε πώς η εταιρεία προσπαθεί επίσης να βελτιώσει τις μεθόδους για να αντιμετωπίσει τους cheaters, «αλλά κρατάει τις κάρτες κλειστές».

«Κρατάμε την στρατηγική μας κλειστή, ώστε να μην βρουν οι κακόβουλοι παίκτες άλλους τρόπους εκμετάλλευσης πριν κυκλοφορήσουμε τις αλλαγές».

Ο επικεφαλής της κοινότητας αποκάλυψε επίσης πώς η Respawn δουλεύει και με ειδικούς εντός και εκτός της Electronic Arts για να μάθει νέους τρόπους αντιμετώπισης.

Τέλος ανακοίνωσε πώς η εταιρεία προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα crashes στο PC και την αργή απόδοση των server στην αρχή του κάθε match.