Η κυκλοφορία του Fallout 76 ήταν μία από τις πιο αμφιλεγόμενες την περσινή χρονιά. Οι developers έλαβαν εκατοντάδες σχόλια για να διορθώσουν το παιχνίδι.

Ένας οπαδός του παιχνιδιού αποφάσισε να παραπονεθεί για έναν μηχανισμό του παιχνιδιού με έναν πολύ δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο.

Στην κυκλοφορία ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του παιχνιδιού ήταν το βάρος των αντικειμένων το οποίο ήταν πολύ μεγάλο, με αποτέλεσμα οι χαρακτήρες να μην μπορούν να κουβαλήσουν πολλά αντικείμενα. Ένα από τα αντικείμενα που είχαν αυτό το πρόβλημα ήταν και τα τσιμπιδάκια τα οποία χρησιμοποιούνται για να παραβιαστούν κλειδαριές. Τα τσιμπιδάκια δεν είχαν ρεαλιστικό βάρος και αν κάποιος κατείχε καμία εκατοσταριά από αυτά ζύγιζαν όσο μία πολύ ισχυρή και βαριά πανοπλία θωράκισης.

Τα τσιμπιδάκια του Fallout 76 είναι ένας από τους μηχανισμούς που δέχτηκε πολλαπλές τροποποιήσεις με ενημερώσεις μετά από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Λίγο αργότερα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού ένας οπαδός αποφάσισε να δείξει την δυσφορία του στην Bethesda με ένα πολύ εντυπωσιακό τρόπο όπως δήλωσε ο Todd Howard, εκτελεστικό στέλεχος της Bethesda Game Studios.

Όπως δήλωσε στο πάνελ συζήτησης Bethesda Game Days Fallout 76:

«Κάποιοι άνθρωποι στέλνουν γράμματα. Κάποιες από αυτές τις αλληλογραφίες είναι πολύ δημιουργικές. Κάποιος Μου έστειλε ένα κουτί με τσιμπιδάκια την περασμένη εβδομάδα, ο οποίος έγραψε: «Ζύγισε τα». Όποιος το έστειλε αυτό, ήταν ένα από τα πιο δημιουργικά γράμματα που έχω λάβει ποτέ».