Η ομάδα ανάπτυξης του The Division 2 μπορεί να ήταν μεγάλη, αλλά τους γρίφους που υπάρχουν διάσπαρτους στο παιχνίδι τους δημιούργησε μόλις μια ομάδα τεσσάρων ατόμων.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του creative director του παιχνιδιού, Julian Gerighty. Οι οκτώ γρίφοι, όλοι κωδικοποιημένοι σε ένα κρυπτογραφικό κείμενο, εμφανίζονται σε γκράφιτι του χάρτη του παιχνιδιού. Όλοι έχουν λυθεί φυσικά μέχρι τώρα, αλλά πίσω από την δημιουργία τους υπήρξε μια ενδιαφέρουσα ιστορία:

Δουλέψαμε σε αυτά με μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων, στη γλώσσα και τους γρίφους και πολύ λίγοι άνθρωποι σε αυτό το project ήξεραν ότι θα υπήρχαν στο παιχνίδι” είπε ο Gerighty σε συνέντευξή του στο Kotaku. “Για να δημιουργήσουμε την αλφάβητο και τους γρίφους, είχαμε στην πραγματικότητα μόνο τέσσερις ανθρώπους να ασχολούνται.

Ο Gerighty και η ομάδα του περιμέναν ότι οι γρίφοι θα ήταν δύσκολοι. “ Είχαν φτιαχτεί να είναι πολύπλοκοι και να βασίζουνται σε διαφορετικά μέρη για να λυθούν. Το να τους λύσει κάποιος μόνος του είναι πιθανό, αλλά πολύ δύσκολο“.