Μπορεί η Sony να έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες να αλλάξουν το online ID τους στο PSN (μπορείτε εδώ να βρείτε τα σχετικά βήματα για να αλλάξετε και το δικό σας) όμως υπάρχουν παιχνίδια, που η αλλαγή αυτή θα προκαλέσει προβλήματα.

Στην μεγάλη αυτή λίστα που μπορείτε να βρείτε εδώ, τα παιχνίδια χωρίζονται σε κατηγορίες όπως αυτά στα οποία θα υπάρξουν απλά “θέματα” ( μερικά από αυτά είναι τα Killzone Shadow Fall, Assassin’s Creed 4: Black Flag, The Last of Us, Titanfall 2, Warframe, PlayStation VR Worlds) αλλά και σε αυτά που τα προβλήματα θα είναι μεγαλύτερα.

Στην τελευταία κατηγορία είναι μόνο 10 παιχνίδια, και πρόκειται για τα  Everybody’s Golf, LittleBigPlanet 3, Disc Jam, Just Dance 2017, Onrush, Worms Battlegrounds, The Golf Club 2 και τα MLB The Show (14, 15, 16).

Η φύση αυτών των προβλήματων ποικίλει και στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να είναι η εμφάνιση του παλιού ονόματός σας, η αποσύνδεση του PSN λογαριασμού από in-game λογαριασμούς, ενώ στην χειρότερη είναι η απώλεια in-game νομισμάτων και προόδου.