Ένας modder «ανέλαβε τον έλεγχο» της κάμερας του Mortal Kombat 11 για να μας παρουσιάσει τις λεπτομέρειες πίσω από τις αρένες του fighting τίτλου.

Ο χρήστης στο YouTube DennisNetwork ξεκίνησε να ανεβάζει μία σειρά από βίντεο που αποκαλύπτουν τα παρασκήνια σε μερικά από τα επίπεδα του Mortal Kombat 11.

Στο πρώτο βίντεο παρακάτω μπορούμε να παρατηρήσουμε τι γίνεται στο παρασκήνιο της Tournament Stage όπου μπορούμε να δούμε ότι το κοινό που ζητοκραυγάζει από κάτω δεν έχει πόδια.

Στο επόμενο βίντεο μπορούμε να απολαύσουμε χάρη σε αυτό το mod όλες τις γραφικές λεπτομέρειες τα ερείπια του νησιού Shang Tsung.

Στο άλλο βίντεο που ανέβασε ο modder μπορούμε να δούμε τι γίνεται πίσω από το Black Dragon Club και να αντικρίσουμε το μπαρ και τις λεπτομέρειες για τα ποτά.

Στο άλλο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε το stage Cyber Lin Kuei όπου παρατηρηρούμε αρκετά μέρη για ρομπότ και ένα πτώμα να αποκόπτεται με ένα αλυσοπρίονο και στην συνέχεια να πέφτει κάτω από το stage όπου εκεί παγώνει σε μία παράξενη πόζα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά εξαφανίζεται.

Τέλος, ο DennisNetwork παρουσιάζει όλα τα Fatal Blows από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Ο δημιουργός δήλωσε επίσης πώς συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο mod και θα το εφαρμόσει και σε άλλα επίπεδα του παιχνιδιού και επιπλέον θα διαθέσει το mod για το κοινό.