Η Take-Two Interactive ανακοίνωσε στα οικονομικά της αποτελέσματα για το 2019, πώς το Grand Theft Auto V έχει πουλήσει 110 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

H εκδότρια εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πώς το Red Dead Redemption 2 της Rockstar Games έχει πουλήσει συνολικά 24 εκατομμύρια αντίτυπα στο Xbox One και το PlayStation 4, ενώ η εταιρεία βγάζει οικονομικά οφέλη από τα microtransactions του Red Dead Online και αναμένει πώς θα αυξηθούν οι πωλήσεις μόλις το Online βγει από την φάση Beta σύντομα.

Έγινε επίσης και μία αναφορά στο NBA 2K19 για το οποίο η εταιρεία προσδοκά να είναι το καλύτερο παιχνίδι οικονομικά στην σειρά.

Η εταιρεία έκανε αναφορές και σε άλλες ιδιοκτησίες της όπως την Borderlands σειρά η οποία έχει πουλήσει 43 εκατομμύρια αντίτυπα από τις όποιες τα 20 εκατομμύρια ήρθαν μόνο από το Borderlands 2.

Ο CEO της Take-Two ανακοίνωσε πώς η εταιρεία θα κοιτάξει και τα κινητά για να αυξήσει την παρουσία των IP της στο μέλλον. Η θυγατρική εταιρεία Social Point αυτή την στιγμή δουλεύει στην ανάπτυξη δέκα νέων παιχνιδιών και η εταιρεία σχεδιάζει να φέρει τα τρέχοντα franchises και τα μεγάλα IP της στα κινητά μέσω συνοδευτικών εφαρμογών, spin-offs και με πλήρη παιχνίδια.

Τέλος η Take-Two ανακοίνωσε πώς έχει και άλλα παιχνίδια σε ανάπτυξη τα οποία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη για το επόμενο οικονομικό έτος, εκτός από τα ήδη γνωστά Borderlands 3, The Outer Worlds, NBA 2K20, WWE 2K20, και Ancerstors: The Humankind Odyssey.